פורסם 2012 ביוני 2413 שנים אני ממש לא מכיר חברות של קטודות ויש לא מעט הייתי רוצה לדעת איזה נחשבות הלוקסוס של הקטודות למארז? תודה
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים קטודות זה כבר ענתיקה. היום משתמשים ב-Led Strip כגון זה:http://www.ebay.com/itm/Blue-24cm-Flexible-Waterproof-PVC-LED-Light-Strip-Car-/320430518968?pt=US_Car_Lighting&hash=item4a9b25b2b8נותן אחלה תאורה והרבה יותר זול\חסכוני בחשמל(=חום).
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים קתודות = כולה כמה W. לא הבדל מורגש מבחינת חשמל ולא מבחינת חוםאז אלה לא ממש שיקולים להעדיף אחד על פני השני. אם סתם דוגמה מפריע לך שהאור מלדים הוא בנקודות אז תיקח קתודהאו EL WIRE - תבדוק יש מצב שתרצה כזה - כמו כבל גמיש שמאיר לכל האורך (ולא בנקודות). ויש כאלה בכל מיני שילובים כמו EL WIRE SATA כבל SATA מואר וכו
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים מחבר לדים נותנים אור לא ממוקד..הם זורקים כל מקום נקודת אור אחרת..ויש לי בעיה גם..החלון של המארז שלי חצי שקוף ,כלומר פרספקס שקוף למחצה וקצת יותר כהה אפרפראז אני צריך אור חזק שיראו מה יש בפניםאז אני מניח שקטודת תתן לי את המענה הטוב ביותר.אני צודק?
פורסם 2012 ביוני 2513 שנים יש לדים ממוקדים ויש כאלה שלא. את כל הדברים (גם קתודה) אתה יכול לשים אם רפלקטור מנייר אלומיניום, בפינה של המארז (כך שלא רואים בכלל את הלדים/קתודה ולא את הרפלקטור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.