עבור לתוכן

כמה מים אצטרך למערכת קירור ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב קונה מערכת קירור מים מדגם RS240 של XSPC, לפי מה שקראתי באתר המקורי החבילה מגיעה ללא מים (תקנו אותי אם אני טועה).

אני אצטרך לקנות מים בעצמי ורציתי לדעת כמה מיליליטר (או כל מידה אחרת) של מים אני אצטרך לקנות ? כמובן שאני לא אקנה בדיוק, אבל רק לקבל מידה פחות או יותר.

תודה !

נ.ב.- אני מדבר על המערכת בסטוק, כלומר בלי תוספות מהצד, בהנחה והצינורות יספיקו.

עריכה:

האם באמת חייב את הקאטר לצינורות ? או שאפשר לחתוך אותם עם מספריים ?

פורסם

אני מאמין ששני ליטרים יהיו די והותר ויספיקו לך לפעמיים למלא את הלופ, פשוט כדאי שיהיה עודף, על כל צרה שלא תבוא (זה זול)

איזה מים אתה מתכוון להשתמש? מים מזוקקים "רגילים" מבית המרקחת או מותג קירור מים ב-20 דולר לליטר?

ולגבי חותך הצנרת, זה לא ממש חובה אבל הופך את העבודה למהירה יותר מדוייקת יותר ועם פחות "סיכון" (לפגום את הצינור) הפשוטים לא יקרים ואתה יכול להשאיל מאיזה חבר פורום שיש לו (לי אין, סורי)

פורסם
  • מחבר

בקשר למים:

ראיתי בקבוק של 32oz ב-12 דולר של פרימוצ'יל (כמה זה 1oz?).

והשאלה כמה עדיף להשתמש במים שמוכרים בבית מרקחת לעומת המים שמוכרים TT או PC ?

בקשר לחיתוך:

כבר חשבתי על זה, קיימת חנות שמוכרת צינורות כאלה (למזגנים) 10 מטר מהבית, אני אלך אליו אני יבקש ממנו להשאיל לשעה (הוא מכיר את ההורים) או מקסימום שיחתוך לי.

פורסם

אתה לא תזדקק ליותר מליטר-ליטר וחצי, לגבי נוזל מים מזוקקים ונוזל נגד אצות יספיקו, אתה יכול לרכוש תרכיז יעודי בצבע או מה שתרצה, ובארץ בכל פארם אובית מרקחת יש מים מזוקקים לרכישה..

פורסם
  • מחבר

מה יותר כדאי, תרכיז צבע או פשוט צינורות בצבע זוהר ? בהנחה ואני קונה את המים שמוכרים בסופר פארם

פורסם

גם אני מתעניין על שיפור הקירור במחשב שלי בכלל.

רציתי לשאול מאיפה אתה קונה את הציוד? מצאתה איזה אתר מחו"ל שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי...או שתקונה מיפה?

פורסם

זה בחירה שלך, צנרת גם מוגבלת בצבעים, אין הבדל זה באמת בחירה שלך נטו מה יותר מסתדר לך.

ומתן יש לך סטיקי בנושא יש שמה חנויות שמוכרות ושולחות לארץ :xyxthumbs: בארץ מלבד יד 2 אתה לא תמצא חלקי קירור חדשים.

פורסם

ומתן יש לך סטיקי בנושא יש שמה חנויות שמוכרות ושולחות לארץ :xyxthumbs: בארץ מלבד יד 2 אתה לא תמצא חלקי קירור חדשים.

תודה.

עידכון:

בסטיקי יש רשימה של 4 חנויות...מישו יכול להגיד לי באיזה מהם המשלוח הוא במחיר סביר. לפי מה שראיתי לבנתיים (באתרים אחרים), יוצא שמחיר המשלוח הוא פי שניים מהמוצר שאני מזמין! באתרים האלו אני לא יכול לראות מחיר משלוח בלי להירשם ולא רוצה סתם.

מקווה שלא מפריע בדיון ::)

פורסם

אני מקווה שאני אצליח לשפוך מעט אור על הנושא.

ללופים קטנים של רדיאטור ומעבד, לרוב יספיק לכם אפילו ליטר, אבל תמיד כדאי שיהיה בבית בקבוק למילוי בעת הצורך.

הרכיבים והצנרת לא מכילים כ"כ הרבה מים, אל תטעו. המיכל ואורך הצנרת הם אלו שמשחקים.

בנוגע לצבע / צנרת.

מהניסון שלי, צבע + משחק בין רכיבים ממתכות שונות בהחלט לא בריא למערכת. לא משנה כמה נוגדי אצות תשימו וכמה כסף, בסוף זה יקרה.

יש להקפיד על תחזוקה מונעת, כלומר - תחלופה של המים מידי כמה חודשים.

עם מים מזוקקים ללא תוספי צבע אך עם תוספים אנטי בקטריאליים אחרים - המערכת תשאר נקייה יותר לפרקי זמן ארוכים יותר.

בשימוש עם תוספי צבע, תזדקקו לפתוח את הבלוקים לעיתים תכופות יותר ולנקות אותם מהג'יפה שתהיה עקשנית יותר.

תכננו את המערכת שלכם עם פתח ניקוז נוח - אתם תצטרכו את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים