עבור לתוכן

להמתין ל Surfase כתחליף שולני ראוי?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל).

מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W).

השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק.

אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים.

כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת.

אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מהעניין.

אח"כ שקלתי לרכוש Ultrabook שיחליף כאמור גם את השולחני שלי וגם את הנטבוק: ז"א, בלימודים אשתמש בו, וכאשר אגיע לבית, אחבר אותו למסך המחשב הגדול, ואמשיך משם כרגיל. זה נראה לי אלגנטי ביותר.

כמובן, כל זאת כאשר אני מניח שהביצועים של ה Ultrabook לא ירדו מהביצועים של השולחני שלי. האם אני טועה?

עם ההכרזה על ה Surface, פתאום נדמה לי שמייקרוסופט קלעו בול! גם מחשב נייד קל ומהיר, גם טאבלט, וגם מתחבר (אני מקווה - חסר להם שלא), למסך מחשב חיצוני ומריץ 1080p ללא בעיה.

נראה לי שיש כאן זוכה!

מה דעתכם? האם להמתין ל Surface?

תודה

פורסם

מתי הוא אמור לצאת..?

פורסם

אולטרבוק יכול להיות רעיון מצוין.

במפרט שלך יש 16 ג"ב זכרון. יש לזה סיבה מיוחדת? כי אני לא חושב שתמצא אולטרבוק עם כ"כ הרבה זכרון.

פורסם
  • מחבר

אולטרבוק יכול להיות רעיון מצוין.

במפרט שלך יש 16 ג"ב זכרון. יש לזה סיבה מיוחדת? כי אני לא חושב שתמצא אולטרבוק עם כ"כ הרבה זכרון.

תודה! כן, יש לי 16 ג"ב, אבל זה ממש במקרה. אני לדעתי לעולם לא צורך יותר מ 3 ג"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים