עבור לתוכן

שאלה בנוגע למאווררים.

Featured Replies

פורסם

הנה תמונה של המחשב עצמו + הביצועים:

48994957.jpg

יש לציין שהמחשב לא נמצא במאמץ בעת הבדיקה.

רציתי לשאול אם זה נראה לכם תקין או שיש פה משהו חריג?

בגלל שהורדתי משחק למחשב וכבר פעמיים באמצע המשחק המחשב עשה ריסט מעצמו מה שבחיים לא קרה לי במחשב.

ורציתי לשאול גם מה האחוזים בFANSFWM אומרים ומה זה AUX גם?

מודה לעוזרים

פורסם

הטמפ' של המעבד גבוהות מדי למנוחה, כנראה שבמאמץ(במשחק כמו שאמרת) הוא עובר את ערך ההגנה שלו(שמוגדר בביוס) ומבצע ריסט.

איזה קירור יש לך?

הכל נקי מאבק? הוא יושב טוב על המעבד?

FANSPWM - על איזו רמה מסתובב מאוורר הכרטיס מסך(בתמונה 47 אחוז)

לAUX אל תתייחס זה לא חיישן מסויים סתם קריאה שגויה.

פורסם
  • מחבר

כיביתי תמחשב במהלך הלילה והדלקתי אותו עכשיו וחיכיתי 10 דקות וזה התוצאות בSPEEDFUN:

50136340.jpg

איך אני יכול לדעת איזה קירור יש לי? אני רק יודע שיש לי כנראה סה"כ 4 מאווררים.

איך אני יכול לדעת אם הוא יושב טוב על המעבד? וניקיתי אותו מאבק לא מזמן פתחתי אתמול וזה לא נראה שיש אבק משמעותי או משהו

אני חושב שיש בעיה במאוורר של המעבד, כי המחשב לפעמים עושה רעשים מוזרים ורק אחרי שאני נותן לו מכה הוא שותק

אבל אחרי כל ריסט כימעט זה חוזר ואחרי 5 דקות מאז שהוא נידלק אני נותן לו מכה והוא שותק. עכשיו יכול להיות שמשהו נוגע במאוורר

או שהוא נהרס.

יש לציין שהמחשב הזה אצלי כבר 4 שנים.

פורסם

נראה כאילו המארז שלך חנוק לגמרי

כל הרכיבים חמים מידי בשביל אי-מאמץ

1. תפתח את דלת המארז למשך 15 דקות (כשהמחשב עובד ללא מאמץ) ואז תעלה צילום מסך של הטמפרטורות מה- CPUID

2. תצלם את פנים המארז והמאווררים שמחוברים אליו ותעלה לכאן

פורסם

אלה תמונות אחרי ניקוי אבק? :lol:

הקירור של המעבד שלך הוא הסטוק של אינטל, אם לא מסתדר אחרי שתעיף את כל האבק שיש עליו שם, צריך להתקין אותו מחדש עם משחה טרמית.

פורסם
  • מחבר

חחחח התכוונתי שניקיתי אותו די מזמן ואז היה ממש כמות ענקית זה עוד נחשב נקי אבל אני ינקה היום שוב

אבל עדיין יש רעש מוזר שמופיע בשנה האחרונה ואני לא יודע אם זה המאוורר בגלל שהוא נהרס

או בגלל האבק או שאיזה חוט נוגע שם. השאלה אם הבעיה זה בטוח במאורר של המעבד?

אם כן כמה אמור לעלות לי להחליף לו תמאוורר? אני לא מתעסק אם זה וישלח אותו למעבדה.. :-\

פורסם

תעצור את המאורר של המעבד ותבדוק אם הרעש מגיע ממנו, בתמונה רואים לפחות שהוא מסתובב.

לא צריך להחליף מאוורר במידה והוא לא קשור לרעש רק להתקין אותו מחדש, אין לי מושג כמה זה עולה, תשאל במעבדה שאליו הוא יגיע.

פורסם
  • מחבר

עם איזה תוכנה אני עוצר אותו בידיוק תוכל להסביר לי?

השאלה אם המחשב מתחמם רק בגלל המאורר של המעבד או שצריך כבר להחליף את כל ה4 מאווררים?

תודה רבה על כל העזרה שלכם פה!

פורסם

חחח...מה זה ? יש לך נגריה במארז ?

כמה אבק....

הכי טוב זה שתיקח אותו למעבדה שיינקו שלחץ אויר - כי לא נראה לי שתדע בדיוק איפה חשוב לנקות

המאוורר המרעיש זה תופעה של מאוורר גמור (שבמקור הוא מאיכות נמוכה) - לא בטוח שזה המאוורר של המעבד, נראה לי יותר אלה של המארז.

מאוורר מארז נורמלי יעלה בממוצע 30ש"ח

ניקוי יסודי של המחשב נראה לי 150ש"ח - אבל בשבילך זה שווה את ההשקעה

פורסם
  • מחבר

חחחח אם אתה חושב שזה נגריה אתה לא רוצה לדעת מה היה לפני זה..

נראה לי שזה מה שאני יעשה ואני יקח אותו למעבדה שינקו אותו ויחליפו תמאוררים שצריך.

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים