עבור לתוכן

בעיה בכונן חיצוני 2.5 של WD

Featured Replies

פורסם

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע

ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה

למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה :)

פורסם

דריבר לכונן USB O_o

יש מצב שיש שם קטע של ה "CD ROM של שטויות" שהכונן מדמה ? תנסה להחזיק shift לחוץ בזמן שאתה מחבר את ה USB + דקה אחריי

פורסם
  • מחבר

דריבר לכונן USB O_o

יש מצב שיש שם קטע של ה "CD ROM של שטויות" שהכונן מדמה ? תנסה להחזיק shift לחוץ בזמן שאתה מחבר את ה USB + דקה אחריי

לא הבנתי בדיוק.. דברים אחרים הוא כן מזהה (קורא כרטיסים, את האייפון)

מה זה CD ROM של שטויות?

פורסם

בהרבה USBים / דיסקים קשיחים חיצוניים, הוא בנוי כך שהוא לא עובד כמו "סתם" דיסק קשיח, אלא משלב דיסק קשיח + כונן CD וירטואלי, כלומר כשאתה מחבר אותו למחשב, המחשב רואה דיסק קשיח ו CD

בכונן ה CD יש כמה דברים שמופעלים אל ידיי Autorun כשהוינדוס מנסה לפתוח אותו - תוכנה "של הדיסק הקשיח" וכדומה, ויכול להיות שהתוכנה הזאת היא המקור לבעיות

כדיי לבטל Autorun אתה לוחץ ומחזיק shift בזמן שאתה מחבר את הכונן (או מכניס CD אם זה כדיי לבטל Autorun ב CD), עד 15-30 שניות אחריי

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא עובד..

11373552.jpg

זה מה שהוא נותן אחרי שאני לוחץ על ההודעה למטה שזה לא הצליח למצוא את הדריבר..

אני די בטוח שבתוך הכונן היה את הדריבר שלו לא יודע מה פתאום קרה לזה

פורסם

הכונן לא אמור להיות צריך דרייבר...

אני רואה ש Mass storage כן מזוהה. מה קורה אם אתה מזיז את ההודעה לצד ומנסה פשוט להיכנס לכונן (הוא מופיע בכלל ?)

כמו כן תחפש את ההודעה בגוגל יכול להיות שיש כבר פתרון ספציפי לבעיה

פורסם

ראיתי כבר בעיה כזו עם כונן דומה, די הזוי..

מה שעשיתי זה חיברתי אותו למחשב אחר שבו הוא כן עבד, לקחתי משם את ה"דרייבר"(באחת התיקיות שם) והתקנתי אותו במחשב שבו הוא לא זוהה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כבר בעיה כזו עם כונן דומה, די הזוי..

מה שעשיתי זה חיברתי אותו למחשב אחר שבו הוא כן עבד, לקחתי משם את ה"דרייבר"(באחת התיקיות שם) והתקנתי אותו במחשב שבו הוא לא זוהה.

חשבתי על העניין (אני אנסה את זה בכל מקרה) אבל זה לא היה אמור לעבוד אם הורדתי את הדרייבר מהאתר של ווסטרן והתקנתי אותו?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על העניין (אני אנסה את זה בכל מקרה) אבל זה לא היה אמור לעבוד אם הורדתי את הדרייבר מהאתר של ווסטרן והתקנתי אותו?

ניסיתי.. לא מזהה על אף מחשב..

מה שעלה לי אחרי זה לראש שיכול להיות שהתקנתי את הווינדוס הוא היה מחובר ואולי בצורה כלשהי פרמטתי אותו ועכשיו אין עליו גם את התוכנה שלו..

השאלה מה אפשר לעשות?

פורסם

תחבר אותו, תיכנס לקליק ימני על ה My computer, שם Manage, תחפש אותו שם

תוריד CD כלשהוא של לינוקס (למשל http://chakra-linux.org/get/ ), תעלה אותו, ותבדוק אם הוא מזהה את הכונן

אם לא, תעשה את זה :

תפתח את התוכנה Konsole (Terminal) שנמצאת בתפריט - Applications - System

תכתוב שם :

lsusb

fdisk -l

תחבר את הכונן ל USB ותחכה 10 שניות

שוב

lsusb

fdisk -l

תעתיק את כל מה שנכתב שם (התגובות של המערכת) לכאן

(ב fdisk -l בסוף זה L לא i)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים