פורסם 2012 ביוני 2213 שנים אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים דריבר לכונן USB O_oיש מצב שיש שם קטע של ה "CD ROM של שטויות" שהכונן מדמה ? תנסה להחזיק shift לחוץ בזמן שאתה מחבר את ה USB + דקה אחריי
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים מחבר דריבר לכונן USB O_oיש מצב שיש שם קטע של ה "CD ROM של שטויות" שהכונן מדמה ? תנסה להחזיק shift לחוץ בזמן שאתה מחבר את ה USB + דקה אחריילא הבנתי בדיוק.. דברים אחרים הוא כן מזהה (קורא כרטיסים, את האייפון)מה זה CD ROM של שטויות?
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים בהרבה USBים / דיסקים קשיחים חיצוניים, הוא בנוי כך שהוא לא עובד כמו "סתם" דיסק קשיח, אלא משלב דיסק קשיח + כונן CD וירטואלי, כלומר כשאתה מחבר אותו למחשב, המחשב רואה דיסק קשיח ו CDבכונן ה CD יש כמה דברים שמופעלים אל ידיי Autorun כשהוינדוס מנסה לפתוח אותו - תוכנה "של הדיסק הקשיח" וכדומה, ויכול להיות שהתוכנה הזאת היא המקור לבעיותכדיי לבטל Autorun אתה לוחץ ומחזיק shift בזמן שאתה מחבר את הכונן (או מכניס CD אם זה כדיי לבטל Autorun ב CD), עד 15-30 שניות אחריי
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים מחבר ניסיתי לא עובד.. זה מה שהוא נותן אחרי שאני לוחץ על ההודעה למטה שזה לא הצליח למצוא את הדריבר.. אני די בטוח שבתוך הכונן היה את הדריבר שלו לא יודע מה פתאום קרה לזה
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים הכונן לא אמור להיות צריך דרייבר...אני רואה ש Mass storage כן מזוהה. מה קורה אם אתה מזיז את ההודעה לצד ומנסה פשוט להיכנס לכונן (הוא מופיע בכלל ?)כמו כן תחפש את ההודעה בגוגל יכול להיות שיש כבר פתרון ספציפי לבעיה
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים ראיתי כבר בעיה כזו עם כונן דומה, די הזוי..מה שעשיתי זה חיברתי אותו למחשב אחר שבו הוא כן עבד, לקחתי משם את ה"דרייבר"(באחת התיקיות שם) והתקנתי אותו במחשב שבו הוא לא זוהה.
פורסם 2012 ביוני 2313 שנים מחבר ראיתי כבר בעיה כזו עם כונן דומה, די הזוי..מה שעשיתי זה חיברתי אותו למחשב אחר שבו הוא כן עבד, לקחתי משם את ה"דרייבר"(באחת התיקיות שם) והתקנתי אותו במחשב שבו הוא לא זוהה.חשבתי על העניין (אני אנסה את זה בכל מקרה) אבל זה לא היה אמור לעבוד אם הורדתי את הדרייבר מהאתר של ווסטרן והתקנתי אותו?
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים מחבר חשבתי על העניין (אני אנסה את זה בכל מקרה) אבל זה לא היה אמור לעבוד אם הורדתי את הדרייבר מהאתר של ווסטרן והתקנתי אותו?ניסיתי.. לא מזהה על אף מחשב..מה שעלה לי אחרי זה לראש שיכול להיות שהתקנתי את הווינדוס הוא היה מחובר ואולי בצורה כלשהי פרמטתי אותו ועכשיו אין עליו גם את התוכנה שלו..השאלה מה אפשר לעשות?
פורסם 2012 ביוני 2413 שנים תחבר אותו, תיכנס לקליק ימני על ה My computer, שם Manage, תחפש אותו שםתוריד CD כלשהוא של לינוקס (למשל http://chakra-linux.org/get/ ), תעלה אותו, ותבדוק אם הוא מזהה את הכונןאם לא, תעשה את זה :תפתח את התוכנה Konsole (Terminal) שנמצאת בתפריט - Applications - System תכתוב שם :lsusbfdisk -lתחבר את הכונן ל USB ותחכה 10 שניותשובlsusbfdisk -lתעתיק את כל מה שנכתב שם (התגובות של המערכת) לכאן(ב fdisk -l בסוף זה L לא i)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.