עבור לתוכן

שמיעה בווליום לא גבוה בכלל בשימוש באוזניות סיינהייזר בווליום מלא בווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB.

יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי.

הווינדוס הוא 7.

בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן.

אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק.

שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע עד מאוד מאוד חזק אם אני רוצה גם באון בורד פשוט, כמו שברשותי.

האם הוא צודק? אם כן, מה לא בסדר בקונפיגורציה שלי או במחשב שלי? למה אני שומע לא חזק בכלל?

אם הוא לא צודק ולשים את הסיינהייזר שלי ישר ליציאה הירוקה לא יכול לתת ווליום חזק מלכתחילה, מה עלי לעשות כדי לשמוע את הדיסקים המקוריים שלי ברמה טובה באוזניות, כמו, כמעט אמנם אבל הכי קרוב לחוויה של מערכת סטריאו שלמה של קומות ורמקולים טובים?

פורסם

היציאה הירוקה היא Line out, מדובר באות לא מוגובר, או לאחר קדם-הגברה פשוט למדי, ולכן לא יכול להזיז כ"כ שום דבר ללא מגבר.

בחלק מכרטיסי הקול יש Header שהולך לקדמת המארז, שמה יש יציאה מוגברת לאוזניות, תבדוק.

פורסם
  • מחבר

ניחשתי שככה הדבר

ניסיתי היום גם מה שאמרת בפאנל הקידמי אבל לא שיפר כלום.

בגלל זה אני משתמש במיני סטראו, אבל אתה יכול לנחש שזה לא ברמה גבוהה מידי של איכות, אפילו שאפשר להגיע לאיזה ווליום שאני רוצה עם המיני סטראו.

אם אני רוצה לשמוע טוב מאוד, קבצים במחשב או סידי מכונן הדיוידי של המחשב, האם אני חייב:

1) כרטיס ייעודי מיוחד וטוב כמו XFi ?

2) האם אני צריך רסיבר אמיתי של חברה טובה מרמה מסויימת כמן דנון denon התחלתי?

3) האם אני צריך אוזניות יותר יקרות? הסיינהייזר שלי עלו 150 שקל. אני יודע שאפשר להגיע למחירים גבוהים הרבה יותר גם בסיינהזרים למיניהם וגם במותגים מצויינים אחרים

פורסם

זה די מוזר שאתה לא מצליח להגיע לעוצמה מספיק גבוהה עם הEH150, הנצליות שלהן היא בערך הכי גבוהה שיכולה להיות לאוזניות קשת, 115db ב- 32ohm, זה סופר-נציל. לשם השוואה האוזניות הקטנות הלבנות של אפל בקושי מגיעות ל-100db ב-32ohm. האם ניסית אוזניות אחרות עם הכרטיס שלך?

פורסם
  • מחבר

בקשר לנצילות ואוזניות אחרות:

הרגע לבקשתך שמתי אוזניות זולות של סילברליין בפלאג הירוק. בווליום הכי גבוה - כנל, לא חזק בכלל. כמו הסנהייזר.

פורסם

כמו שנאמר אתה מחבר את האוזניות ליציאה לא מוגברת, כזאת שמגיעה ישירות לאחר הממיר D/A.

איזה מארז יש לך? מי הרכיב את המחשב?

פורסם
  • מחבר

מארז hec אם אני מבין נכון. חנות מחשבים הרכיבה.

אני כנראה אעצור את הט'רד הזה ואפתח חדש בנושא, איך ניתן לשמוע במחשב ועם אוזניות כמעט כמו ששומעים במערכת סטראו טובה מורכבת מקומות של חברה טובה ורמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים