עבור לתוכן

מסך מוחשך לאחר הפעלת משחקים ותוכנות גרפיות

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה',

לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850

כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש.

אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות.

יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדים)?

רצוי לציין כי הבעיה לא קורה תמיד, וזה מה שהופך את הבעיה לקשה לפתירה...

תודה לכל העוזרים!

יוני.

פורסם

אולי זה בעיה של קירור.. מה המעלות בכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, עוד לא היתה לי אפשרות לבדוק את הטמפ' של הכרטיסים, אבל אם אני זוכר נכון כשבזמנו בדקתי את הבעיה אני זוכר שלאחד הכרטיסים היה טמפ' מסויימת, ולשני היתה טמפ' נמוכה בהרבה. כמו כן, בתוכנת ה GPUIZ הוא רשם לי שמהירות המעבד של הכרטיס השני היא 0 מגה הרץ.

פורסם
  • מחבר

היי,

בדקתי עכשיו את הטמפרטורות של שני הכרטיסים - אחד מראה 49 מעלות והשני 42 מעלות (ועוד לא הפעלתי משחק)

זה תקין?

עריכה: עכשיו אחרי חצי שעה של דיאבלו 3 הטמפ' עומדת על 58 מעלות, השני בסביבות ה 50

פורסם

הטמפ' במשחק בסדר, אחד חם יותר בגלל שהשני חוסם אותו.

בדקת אם זה קורה גם אם יש כרטיס יחיד במערכת?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להסיר אחד, כנראה פסיכולוגית קשה לי לגרום למחשב שלי להיות גרוע יותר ממה שהוא עכשיו :)

אני אנסה את זה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים