עבור לתוכן

מחפש המלצה על אוזניות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')...

המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל.

יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין.

לסיכום:

- קשת

- ניידות

- סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס)

- מקור נייד (סמארטפון או נגן)

- תוצאות טובות עם רוק ומטאל

אני מוכן להוציא סביב ה-300-400 שקל. אולי קצת יותר אם זה ממש מצדיק.

האם יש למישהו המלצות שמתאימות למה שתיארתי? או שכדאי לי לקנות In Ear בכל זאת? תודה רבה.

פורסם

ערב טוב,

אני מחפש המלצה לאוזניות שישמשו אותי לנסיעות יומיומיות באוטובוס. עד עכשיו השתמשתי באוזניות In-Ear מעפנות, פשוט מאדישות כללית, ועכשיו הן שבקו חיים והחלטתי לשדרג את עצמי בהזדמנות זו. הייתי רוצה לעבור לאוזניות קשת, להיפטר מתחושת האטימה ושהן לא ייצאו לי מהאוזניים כל פעם שאני תופס את הכבל בטעות (אוטובוס, תיק, לקום, לזוז וכו')...

המקור הוא כרגע סמארטפון (Xperia arc) למרות שאני לא שולל את האפשרות לעבור לנגן ייעודי. או מגבר אוזניות. המוזיקה היא בעיקר רוק ומטאל.

יש לציין שאוזניות המשרד שלי הן PX100 נהדרות אבל הן חסרות תועלת לחלוטין לתחבורה ציבורית. משהו ברמה שלהן יספיק לי לחלוטין.

לסיכום:

- קשת

- ניידות

- סגורות עם בידוד טוב (לאוטובוס)

- מקור נייד (סמארטפון או נגן)

- תוצאות טובות עם רוק ומטאל

אני מוכן להוציא סביב ה-300-400 שקל. אולי קצת יותר אם זה ממש מצדיק.

האם יש למישהו המלצות שמתאימות למה שתיארתי? או שכדאי לי לקנות In Ear בכל זאת? תודה רבה.

יש את האוזניות AKG K518LE שנמכרות ב300 ומשהו בארץ, אני אף פעם לא שמעתי את הPX100 לכן אני לא ממש יכול להשוות אותן אליהן, אבל אני כן יכול לומר שנהנתי מה518 (האזנתי להן בערך 6~8 שעות במצטבר). הבידוד סביר, יותר טוב מבIN-EAR ממוצע.

פורסם

אני מחזק את mothership לגבי ה akg k518LE שחוץ מזה שהם נוחות יחסית הם גם מאוד יפות ואני ממליץ לבדוק גם אוזניות של senheiser בתקציב דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים