עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לשני מסכים בו זמנית - טלוויזיה + מסך מחשב - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

התלבטתי באיזה פורום לשאול. מקווה שזה בסדר בפורום זה.

יש לי לפטופ מצוין. הוא מחובר לטלוויזיה 40 אינצ' בסלון. הכל טוב.

לאחרונה אני צריך יותר מחשב, ופחות מחשב על הטלוויזיה. קשה מאוד "לתת עבודה" כאשר אתה יושב בסלון בבית והמחשב הנייד כל כך רחוק ומחובר לטלוויזיה.

חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נוסף (עם מסך גדול - 24 אינצ'). אבל במחשבה שנייה, עלתה לי מייד השאלה - האם אי אפשר לחבר ליציאת ה HDMI של הלפטופ שלי גם את הטלוויזיה וגם את מסך המחשב (שאותו ארכוש בקרוב)?

(כמובן, אני משתמש במחשב הנייד כנייח בשני המקרים).

כך תהיה לי עמדה אחת שאפשר לגלוש בה ולכתוב ביתר קלות. ועמדה שנייה שהיא עמדת טלוויזיה.

אשמח לשמוע הצעות בכלל, כי אני מעדיף לחסוך את העלות של קניית מחשב שולחני יעודי רק בשביל שאוכל לבצע פעולות בסיסיות נוספות ולחברו למסך מחשב.

תודה מראש!

פורסם

מה דגם הלפטופ? היכן ממוקמים מסך המחשב ומסך הטלויזיה?

פורסם
  • מחבר

מה דגם הלפטופ? היכן ממוקמים מסך המחשב ומסך הטלויזיה?

תודה.

לא זוכר במדיוק את הדגם (אני במשרד כרגע, אז אם זה חשוב אאלץ לבדוק בבית), אבל מדובר על לפטופ מצוין - Core 2 due P משהו, וכרטיס מסך יעודי של AMD.

הטוויזיה ומסך המחשב די רחוקים - כמה מטרים. (צודק, שכחתי לציין זאת).

אין לי בעיה (מבחינה וויזואלית) לשלוח כבל HDMI ממיקום אחד לשני. השאלה אם זה אפשרי. (לפחות 5 מטרים, או יותר)

פורסם

אם זה חמישה מטרים או מעט יותר זה בסדר. האם יש לך עוד יציאת וידאו בנוסף ל-HDMI?

פורסם
  • מחבר

אם זה חמישה מטרים או מעט יותר זה בסדר. האם יש לך עוד יציאת וידאו בנוסף ל-HDMI?

תודה!

אז זה בדיוק העניין, שיש לי רק יציאת HDMI אחת.

פורסם

זו בעייה. כבל HDMI מוגבל ברוחב פס, אני לא מאמין שתוכל להוציא אות מספיק חזק בשביל שני מסכים, אלא אם כן זה ברזולוצייה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

זו בעייה. כבל HDMI מוגבל ברוחב פס, אני לא מאמין שתוכל להוציא אות מספיק חזק בשביל שני מסכים, אלא אם כן זה ברזולוצייה נמוכה.

תודה.

אין איזה פטנט שמאפשר להחליף בין האות? מעין switcher שאליו מחברים את שני הכבלים (אחד למסך ואחד לטלוויזיה), ואפשר פשוט להעביר?

אני שובר את הראש עם העניין הזה, כי חבל לי לבנות מחשב שכל יעודו זה גלישה ברשת.

פורסם

לא כל כך הבנתי מה העניין.

למה אתה לא יכול לחבר את המחשב לטלויזיה כשאתה צריך להשתמש בה, ולחבר אותו למסך המחשב כשאתה צריך "לתת עבודה"?

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי מה העניין.

למה אתה לא יכול לחבר את המחשב לטלויזיה כשאתה צריך להשתמש בה, ולחבר אותו למסך המחשב כשאתה צריך "לתת עבודה"?

כן, על פניו זאת הדרך הכי פשוטה. יש לי תשובה לא כל כך טובה: אני מתעצל! ומה שזה אומר שבפועל, אני לא עושה את זה. אין לי "עצבים" להוציא את המחשב מהפינה שלו, לנתק את החיבורים, להעביר אותו, לחבר אותו לשקע, וכן הלאה. זה פשוט לא מתאים לי המעבר הזה :facepalm:

אז השאלה עומדת (:

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס מסך עם שני יציאות HDMI.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות כרטיס מסך עם שני יציאות HDMI.

כרטיס מסך ללפטופ???

???

פורסם

^^^הבנתי...

אז אם ננסה עדיין להוריד את האופציה של קנית מחשב חדש, אני יכול להמליץ לך לקנות ספק כח נוסף למחשב. אחד יהיה באופן קבוע בפינה של הטלויזיה והשני בפינה של המחשב (או מסך המחשב).

ככה תוכל לפחות לחסוך את הסחיבה של הספק...

(והאמת היא שאני גם מכיר מישהו שעשה כך, אבל מסיבות קצת אחרות).

פורסם

לפי מה שהבנתי..אין כלכך הרבה אפשרויות חוץ ממפצל HDMI.

יש לך אחד בDX רק תעשה לעצמך טובה ואל תשתמש בספק כוח שמגיע איתו....תקנה בנפרד (מנסיון ספקים על הפנים הם שורפים את המוצרים של עצמם.... )

http://www.dealextreme.com/p/one-input-to-two-output-hdmi-1-4-splitter-65732?item=3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים