עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקנס יציאה

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני נמצא כרגע בתוכנית עסקית בסלקום, אני בהתחייבות 18 חודשים.

לפי מה שהבנתי אני אמור לשלם קנס יציאה כלשהו.

אין לי דרך ליצור קשר עם האיש קשר שלי בשביל לשאול, והמוקד בסלקום לא רוצים לדבר איתי ואומרים שהם לא יכולים לענות לי על השאלה.

אז אני מפנה שאלה זו אליכם, איך לחשב את הקנס שאותו אני צריך לשלם?

ועוד שאלה, כלקוח עסקי אני צריך להודיע משהו לחברה בה אני נמצא לפני שאני עוזב? או שזה מספיק ללכת לחברה החדשה, להתחיל שם התניידות והם כבר יטפלו בהכול?

תודה.

• תגובות 31
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המגיב אחרי ענה בצורה מדוייקת וטובה יותר

פורסם

תגיד לי, זה נשמע לך הגיוני מה שאמרת הרגע? שהוא צריך לשלם על כל החבילה כשהוא מתנתק? :facepalm:

לפותח הדיון, קנס היציאה הוא 8% ממוצע החשבונית, כפול מספר החודשים שנותרו.

אתה יכול בכלל לדלג על הקנס הזה ע"י שתעבור לתוכנית חדשה (ללא התחייבות, ע"פ חוק) ואז תתנתק.

פורסם

losnir, ככה זה היה (ואפילו גרוע יותר) לפני שכחלון התערב. כמובן שזה לא כך עכשיו. פותח הדיון - אל תשכח שאתה ממשיך לשלם על המכשיר אם עדיין נותרו לך תשלומים.

פורסם

הוא לקוח עסקי. ככזה לא בטוח שחלים עליו התיקונים הללו. צריך לברר קודם כל כמה קווים ברשותו, מתי הצטרף לתוכנית וכו'.

לא מבין מה הבעיה של המוקד לענות לך על זה - התשובה היא אך ורק בידם. תתקשר למוקד העסקי, ותשאל "ברגע שאני מתנתק כמה אני צריך לשלם".

או שלחילופין תפשפש קצת בגוגל ותראה מה רשום בחוק לגבי לקוחות עסקיים עם מספר קווים כמו שלך.

פורסם

כל עוד הוא לקוח מתחת ל100 קווים זה חל עליו. אני ניידתי מעסקי כזה.

פורסם

אוקי, אין חכם כבעל ניסיון.

אם כך אז אכן אתה כמו לקוח פרטי. 8% מהחשבונית הממוצע כפול מספר החודשים שנשארו לך להתחייבות. כמובן שאתה ממשיך לשלם רגיל על המכשירים שלך את המכשיר המלא (מאבד כל החזר). תעשה חישוב טוב טוב אם כדאי לך כלכלית או לא

פורסם
  • מחבר

אני לא משלם להם על מכשיר, הגעתי עם מכשיר שלי.

מה בנוגע לשאלה השניה שלי? אני צריך להודיע משהו בחברה שבה אני נמצא או שאני יכול פשוט לעבור והחברות כבר יסתדרו ביניהן?

פורסם

לאף אחד במשפחה שלי לא עשו בעיה. תיאורטית יכול להיות שתצטרך אישור איש קשר.

פורסם

אם אתה באמת קשור למקום כל שהוא ויש איש קשר אחראי רק הוא באמת יכול לאשר ולעשות דברים שנוגעים לדבר כזה

פורסם

אתה יכול בכלל לדלג על הקנס הזה ע"י שתעבור לתוכנית חדשה (ללא התחייבות, ע"פ חוק) ואז תתנתק.

אני לא מדבר מניסיון אלא ממה שראיתי, אבל שווה לנסות.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי זה בעייתי לברר את העניינים האלה מול האיש קשר כי אי אפשר לתפוס אותו, ובמוקד כמובן לא רוצים לדבר איתי

פורסם

מהסיבה באמת שאתה לא מורשה לעשות שום דבר ללא אישור איש הקשר.

מה שאתה צריך לעשות זה להשיג את איש הקשר. אין לך דרך אחרת.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני אזדקק לה...

טוב תודה לכולם!

פורסם

אם יכלו כל הקיצים פשוט תלך ותנייד. זה מה שאנחנו (5 קווים) עשינו ולא נתקלנו בבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים