פורסם 2012 ביוני 1813 שנים קניתי את הערכה של SPARKFUN - ARDUINO FLEX KIT ופתחתי והפעלתי את הלדים ויפה והכל. אבל אין לי מושג מאיפה ללמוד עוד, אני לא מוצא אתרים שמלמדים טוב ואם אני צריך לקנות גם ג'וק ודברים כאלו. תודה מראש, עודד
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים זה הראשון, בנוי בשלבים http://www.ladyada.net/learn/arduino/index.html באתר יש גם כל מיני מוצרים שונים שאליהם התאימו מדריך ספציפי (כמו לאינפרא אדום למשל) http://www.adafruit.com/index.php?main_page=tutorials כמובן את האתר של ארדוינו. יש לא מעט דוגמאות עם שירטוטים בנושאים מגוונים http://arduino.cc/en/Guide/HomePage גם מהחנות שקנית יש לא מעט (ולא רק דברים שקשורים לארדוינו) http://www.sparkfun.com/commerce/tutorials.php ואחרון חביב, בעברית, הבלוג של עידו - 'הבייט הלבן'. לא עוסק רק בארדוינו. http://www.idogendel.com/whitebyte וכמובן, אם יש לך שאלה - כאן לגבי קניה, שני האתרים שהזכרתי למעלה - מחירים הוגנים ומוצרים איכותיים. יש את איביי כמובן שם תוכל למצוא המון ערכות וחלקים בודדים. אם אתה רוצה מהארץ יש את 4Project שהוא מפיץ של sparkfun.
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים שלום עודד, ברוך הבא לארדואינו :-)מעבר למקורות המצוינים ש-#Elad# המליץ לך 8) , אני חושב שהשאלה הכי חשובה היא מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם הארדואינו עכשיו. אם תגיד לנו מה הרעיונות שלך, איזה מין פרויקטים אתה רוצה לבנות, נוכל לכוון אותך לרכיבים ומידע ממוקדים יותר.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר אוקיי, חשבתי על לבנות מעבד משל עצמי, אני מבין את עיקרון המעבד מהמדריך למעבד הישן שיש בקטגורית מאמרים. תודה על הקישורים אני אלמד (קצת תעסוקה לחופש, יששששש). בכל מקרה חשבתי על לקנות את הספר של אלקטרוניקה חלק א' של האוניברסיטה הפתוחה על אלקטרוניקה ספרותית כדי להתחיל ללמוד על מערכות עיבוד. אני אשמח אם תפנו אותי למקורות, ספרים ודברים שיעזרו לי. אני חדש בתחום ומאוד מתעניין, אני חזק בשפות תכנות ואני מוכן להשקיע ויש לי גם הרבה זמן. תודה רבה רבה לעוזרים, עודד
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים לבנות מעבד ?בלוח הארדואינו כבר קיים מעבד.הנה אתר מעולה לDIY בכל נושא, בין היתר גם לארדואינו.אתה יכול לשאוב משם רעיונות או לבנות פרוייקט לפי ההוראות שיש שם.לצערי כבר חרשתי את כל האתרים שקיימים בנושא ואני עדיין לא מוצא לעצמי פרוייקט מעניין (ושימושי) :-\
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר לא התכוונתי לבנות ממש מעבד, אני רוצה לבנות יחידת עיבוד כמו מעבד שאני יוכל לצרוב עליה פקודות. ממש לעשות יחידת עיבוד משלי כמובן שהכוח שלה יהיה ממש קטן, אני מניח כמה הרצ'ים ורק כדי להבין את הרעיון. ועדיין אשמח להמלצה על ספר טוב תודה, עודד
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים בשביל לבנות מעבד פשוט (למשל בעל 5 פקודות כמו single cycle mips) תצטרך הרבה ידע מוקד.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים שוב לא הבנתי איך זה קשור ללוח הארדואינו שכבר יש לך. יש בו כבר מעבד שמריץ פקודות שאתה צורב עליו. או שאתה רוצה לבנות מעבד מרכיבים לוגיים בלי קשר לארדואינו ? אם כן, זה הרבה הרבה הרבה עבודה. הנה דוגמא: שרטוט. ו ככה זה ניראה כשזה מוכן: מקור: http://www.bigmessowires.com/bmow1/ בהצלחה.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר תודה רבה, מישהו יכול להמליץ לי על ספר לאקטרוניקה ספרותית קודם כדי שאני יוכל לדעת לפני שאני בונה את המעבד?( מעבד מרכיבים לוגיים בלי קשר לארדואינו )תודה רבה מאוד עזרתם לי, אני אתחיל ללמוד
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר תודה.אני מוריד עכשיו את הספר.תגיד יש גם ספר באלקטרוניקה בעברית שיכול לעזור או שאני יישאר אם מה שנתנת?
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים הייתי ממליץ לך להתחיל מספר ישן בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה. הוא נקרא 'מערכות סיפרתיות'. אני לא יודע אם ניתן עדיין לקנות אותו.בכל מקרה, הוא תירגום של של ספר שנקרא Digital Design מאת M. Mano שכבר יצא בכמה מהדורות מאז..
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר אוקיי חברים. עזרתם לי מאוד. רק שאלה אחרונה ואפשר לנעול: אז לא לקנות בסוף את זה : https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.perut?p_katalog=752600015 זה לא יעזור לי במשהו? כי אחרי המעבד שאני ינסה לעשות אז אני ירצה לבנות כל מיני דברים. רציתי לדעת במה זה עוזר כי אני רוצה לדעת על אלקטרוניקה (אני יודע חשמל בסיסי, חוק הום, חיבוד נגדים וכו..). תודה
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים פרה פרהאני ממליץ לך מאוד להתחיל ממה שרשמתי לך למעלה.תסיים אותו ואז תראה איך אתה ממשיך
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר סבבה.גם מצאתי את הספר הזה: http://bookme.co.il/Books/65-79845/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%90-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%AA.aspxהוא נראה מעולה למה שאני צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.