פורסם 2004 בינואר 821 שנים היום פירקתי את המחשב הישן שלי,ושם ראיתי כרטיס זיכרון,הוצאתי אותו אך לא הבנתי מאיזה סוג הוא מהיא המהירות שלו,כמה זיכרון יש לו והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש.צירפתי תמונה שלו.איך ניתן לבדוק מה טיבו?,והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש.תודה.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים ע"פ התמונה זה נראה כ- 64MB SDRAM - PC100 1- SDRAM ולא DDR , לא מתאים לרוב המחשבים החדישים2- מיועד לעבודה ב100MHZ ולא 133MHZ לכן גם לא מתאים לאותם מחשבים חדישים אשר כן עובדים עם SDRAM3- רק 64MB, כמה כבר עולה חדש?
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר אז הוא לא שווה.וכמה באמת עולה 128 זיכרון sdram וכמה עולה 256 זיכרון sdram.תודה.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר אז מאיזה חברה אני צריך לרכוש את הזיכרון באמת?.ןאני מבקש מחיר ממוצע (לערך).אני לא רוצה לראות בחנויות אינטרנט כי אני לא הולך לקנות את זה דרך האינטרט.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים SDRAM יכול לעלות כמו DDR...לא שווה קניה בימינו אלא אם כן אתה ממש לחוץ בזיכרון ולא יכול להרשות לעצמך בשום פנים ואופן שילוש חדש
פורסם 2004 בינואר 821 שנים SDRAM בימינו עולה יותר מ DDR.גם הרבה לוחות ישנים לא יכולים להשתמש ב SDRAM שמוכרים היום.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר למה?,הרי sdram הוא הנחות מביניהם.ולצערי אני באמת צריך זיכרון כי יש לי רק 256 והמחשב שלי מקבל רק sdram (לפי התוכנה שהורדתי מהאתר).למישהו יש הערכת מחיר (בערך)?.ולמה התכוונת שאמרת רק למי שלא יכול להרשות לעצמו שילוש חדש?,איזה שילוש?.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים סטיק 256MB של SDRAM יכול לעלות בכיף 280 שקל... עלות הייצור שלו גבוהה יותר משל הDDRשילוש= מעבד, לוח אם וזיכרון.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים שילוש הוא התכוון ללוח אם זיכרון ומעבד חדשים שיוכלו לתמוך בזיכרונות החדשים יותר(ddr)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים המחיר לחדש אם תצליח למצוא הוא בערך שקל וחצי למגהזה יקר יותר כי בקושי מייצרים אותו כבר ודי נדיר למצואבכל מקרה אם אתה קונה 256 מגה ומעלה אתה חייב כרטיס דו צדדי כי הסיכויים שהלוח שלך יסדר עם חד צדדי קטנים מאד (דו צצדי = ציפים משני צידי הכרטיס)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר תודה על הערכת המחיר.ולמה אתם מתכוונים אם תמצא?.וכרטיס דו צידי כמו שאתר אומר עולה יותר כסף?.ואני לא מתכוון ולהחליף רכיבים רבים במחשב בגלל שיש לי אחד ממש לא ישן (מעבד 1700 של אינטל,לוח אם של אינטל (הבעיה הכי גדולה שלי כי אני ממש מתעב אותו).אבל אני חייב את השדרוג הנוסף הזה,פשוט כי 256 לא ממש מספיקים לי.וכמה לדעתכם יעלה לערך 128 מגבייטים של זיכרון sdram ?.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים אם תמצא הכוונה שיותר ויותר חנויות כבר לא מחזיקות זיכרונות כאלה כי הם פשוט ישנים מידי.ההבדל במחיר בין דו צדדי לחד צדדי בשוק הכרטיסים החדשים קטן מאד - בשוק המשומשים כבר יכול להיות הבדל גדול כי אנשים לא קונים חד צדדי גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.