פורסם 2012 ביוני 1813 שנים שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אין שום בעיה שמה שאתה מעוניין לעשות, רק לא מובן למה אתה רוצה לפצל את האות...איך חיברת את S/PDIF? בcoax?כשאתה כותב "אופטי" זה הכוונה היא ל TOSlink?
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר אולי לא הסברתי את עצמי נכון,אני לא רוצה לפצל את האותנראה לי שפשוט זאת הברירה היחידה שיש ליאני רוצה לראות בטלויזיה דרך המחשב ולשמוע מהמחשב דרך הרסיברברסיבר חיבור קואקסיאלי ואופטיבמחשב חיבור HDMI ו SPDIFבטלויזיה HDMI ואופטיאני לא יודע מה זה TOSLINK ואני לא מכיר סוגי כבלים אופטיים אז לא ברור לי מה זה אומר ואם יש הבדל בין זה לכבל אופטי אחר
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אם ברסיבר אין כניסת HDMI ואתה לא יכול לבצע video pass through, אז פשוט תתחבר ב coax.זה בסה"כ לבחור playback device במערכת ההפעלה שלך.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים זה לא אמור להופיע כ playback device. אתה אמור לשלוט בזה מהדרייבר של הכרטיס קול אחרי שבחרת בו כ playback device.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.