פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים זה צורך מתח ישיר של 12v לא ניראה לי שיש שם מייצב ואני לא יודע כמה נזק יגרום 13v כמו במצבר.ההספק של המגבר הזה הוא לא 180Wx2 RMS אלא PMPO, בפועל זה 30W סה"כ או 30W לערוץ, לא ברור.
פורסם 2012 באוגוסט 1013 שנים נזק למגבר יכול להיות בגלל הקצר / עומס יתר / התחממות יתר. מגבר TDA בסיסי יכול בהחלט לעלות 20 שקל וזה לא אומר שהוא גרוע רק שהוא בסיסיתבדוק אם המגבר TDA ניתן לתיקון אל ידיי החלפת הציפ (ולפעמים זה לא ה TDA עצמו אלא איזה דיודה בכניסת המתח שנשרפת)
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מחבר אולי תוכל לזהות את הבעיה לפי זה-המנורה של המגבר נדלקת, ושהכל מחובר אני פשוט שומע רעשים חשמליים (בטח הבנתם אותי.. אם לא אני מתכוון לרעש נגיד כמו שהחוטים של רמקולים נוגעים במתכת עם חשמל) בקצב המוזיקה ששמתי
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים יכול להיות כל דבר.... בתור התחלה תעבור בפנים על הכול תראה אם אין מגע דפוק / קו במעגל שנשרף והתנתק בגלל הקצר וכואם לא אז תיקח probe, תחבר אותו לרמקולים כמו של מחשב, ותתקע אותו לאורך המעגל תשמע עד איפה יש קול נורמלי ומאיפה הבעיה מתחילה
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר טוב יש חלק שרוף.. אז אני אקנה חדש ונראה כבר.אני רק לא מבין את כל העניין של הAC DC אפשר הסבר על זה..?אם אני עושה בכלל עם מצבר זה לא קשור?נגיד אני רוצה את המגבר הזה http://www.ebay.com/itm/180W-180W-2CH-12V-Small-Stereo-High-Power-Amplifier-PSU-F-MP3-Car-Home-Audio-/120968331227?pt=Car_Amplifiers&hash=item1c2a463fdbאני יכול לחבר לו מצבר 12V והוא יפעל או שיש קשר ל מתח ישיר עקיף הזה?
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים ניתן לחבר 12V מכל ספק חיצוני או סוללהמה שכן אני לא בטוח לגמרי שה - של ה 12V הוא האדמה של האות - אןם הוא לא, תצתרך לבודד את האות או להשתמש אם סוללה צפה (כלומר שהמקור של הצליל לא עובד מאותה סוללה), כדיי לא לקצר את הסוללה או חלק מהמעגל של המגבראהמגבר הזה הוא לא 180+180W, אלא 30W ל 2 הערוצים ביחד (זה לא חלש אבל לא כזה הרבה), והספק שמגיע איתו נראה עלוב מידי גם בשביל זהותבדוק שהרמקולים שלך מתאימים אליו מבחינת התנגדות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.