עבור לתוכן

מודינג רמקולים צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

זה צורך מתח ישיר של 12v לא ניראה לי שיש שם מייצב ואני לא יודע כמה נזק יגרום 13v כמו במצבר.

ההספק של המגבר הזה הוא לא 180Wx2 RMS אלא PMPO, בפועל זה 30W סה"כ או 30W לערוץ, לא ברור.

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נזק למגבר יכול להיות בגלל הקצר / עומס יתר / התחממות יתר. מגבר TDA בסיסי יכול בהחלט לעלות 20 שקל וזה לא אומר שהוא גרוע רק שהוא בסיסי

תבדוק אם המגבר TDA ניתן לתיקון אל ידיי החלפת הציפ (ולפעמים זה לא ה TDA עצמו אלא איזה דיודה בכניסת המתח שנשרפת)

פורסם
  • מחבר

אולי תוכל לזהות את הבעיה לפי זה-

המנורה של המגבר נדלקת, ושהכל מחובר אני פשוט שומע רעשים חשמליים (בטח הבנתם אותי.. אם לא אני מתכוון לרעש נגיד כמו שהחוטים של רמקולים נוגעים במתכת עם חשמל) בקצב המוזיקה ששמתי

פורסם

יכול להיות כל דבר.... בתור התחלה תעבור בפנים על הכול תראה אם אין מגע דפוק / קו במעגל שנשרף והתנתק בגלל הקצר וכו

אם לא אז תיקח probe, תחבר אותו לרמקולים כמו של מחשב, ותתקע אותו לאורך המעגל תשמע עד איפה יש קול נורמלי ומאיפה הבעיה מתחילה

פורסם
  • מחבר

טוב יש חלק שרוף.. אז אני אקנה חדש ונראה כבר.

אני רק לא מבין את כל העניין של הAC DC אפשר הסבר על זה..?

אם אני עושה בכלל עם מצבר זה לא קשור?

נגיד אני רוצה את המגבר הזה

http://www.ebay.com/itm/180W-180W-2CH-12V-Small-Stereo-High-Power-Amplifier-PSU-F-MP3-Car-Home-Audio-/120968331227?pt=Car_Amplifiers&hash=item1c2a463fdb

אני יכול לחבר לו מצבר 12V והוא יפעל או שיש קשר ל מתח ישיר עקיף הזה?

פורסם

ניתן לחבר 12V מכל ספק חיצוני או סוללה

מה שכן אני לא בטוח לגמרי שה - של ה 12V הוא האדמה של האות - אןם הוא לא, תצתרך לבודד את האות או להשתמש אם סוללה צפה (כלומר שהמקור של הצליל לא עובד מאותה סוללה), כדיי לא לקצר את הסוללה או חלק מהמעגל של המגבר

אהמגבר הזה הוא לא 180+180W, אלא 30W ל 2 הערוצים ביחד (זה לא חלש אבל לא כזה הרבה), והספק שמגיע איתו נראה עלוב מידי גם בשביל זה

ותבדוק שהרמקולים שלך מתאימים אליו מבחינת התנגדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים