עבור לתוכן

מודינג רמקולים צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני עוסק בשביל הכיף באלקטרוניקה מפרק דברים מרכיב מחדש מרכיב דברים חדשים חובבני בסך הכל..לאחרונה הפכתי רמקולים ישנים של מחשב לרמקולים ניידים.. לא ממש מסובך. עכשיו אני רוצה לעשות משהו טיפה יותר מסובך יש לי רמקול כלשהו אבל הוא בלי מגבר כמו הרמקולים של המחשב, איך אני יכול לנייד אותו בדרך הזולה ביותר?

לא איכפת לי לא להפיק צליל מיטבי העיקר שישמעו בסדר וישמעו כי זה סך הכל בשביל הכיף, רכיבים שיש לי-

רמקול

סוללה 12 V נטענת

אני צריך מגבר או פתרון אחר למגבר

שימוו לב- שאלה נוספת בעמוד 3!!!

• תגובות 35
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש הרבה מגברים שמבוססים על ציפ TDA כלשהוא - תריץ חיפוש על TDA בפורום

ציפ ה TDA מתנהג במידה מסויימת כמו opamp חוצמזה שהוא יכול לדחוף דיי הרבה זרם, וניתן להוציא איתו 10-20W מרמקול בתנאים מיטביים

חוצמזה תריץ חיפוש ב EBAY אל 12v amplifier ו tda amplifier יכול להיות שיש משהוא מוכן טוב

פורסם
  • מחבר

תודה אני אריץ

פורסם

אם אתה אוהב לבנות דברים אתה יכול לקנות חומרים לבניית מגבר.

קניתי מפה http://www.taydaelectronics.com/ חלקים גם בשביל מגבר נייד ויצא לי פחות מ8$ כולל משלוח

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד אם כי אני מוותר על הפרוייקט כי בדקתי והרקולים שיש לי יותר מדיי חזקים לסוללה, יש לי עוד מספר שאלות...

מאיפה ברשת אני יכול ללמוד אלקטרוניקה? עדיף בעברית כי יש מושגים שאני אולי לא אבין באנגלית

אבל גם באנגלית אני אסתדר.

לגבי האתר שהבאת לי- זה ממש לבנות מגבר מ0 כרגע אני לא מספיק מבין בשביל זה.. אולי אם יש הוראות או משהו, אולי בהמשך.

יש הוראות?

פורסם

מה זה אומר יותר מידי חזקים ? זה לא שאתה לא יכול להפעיל אותם (סוללה 1 של UPS מחזיקה 360W). פשוט כמה שתפעיל אל ווליום יותר גבוה, היא תחזיק פחות זמן, אז הבחירה שלך פשוט תוריד את הוליום

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אברר על זה תודה, אפשר מידע לגבי השאלה השנייה על מאיפה להשיג מידע?

מצאתי באיביי את הדבר הבא

http://www.ebay.com/itm/TDA7297F-Dual-Channel-15W-15W-Digital-Amplifier-2CH-Powered-Audio-Amplifier-12V-/130717686028?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item1e6f61990c#ht_4119wt_952

כמה זה אמין ויחזיק הרבה זמן?

פורסם

המגבר הזה אוליי לא עוצמתי במיוחד אבל הוא בסדר, אני לא רואה סיבה שהוא לא יחזיק

כמובן שתוכל לשפר אותו למשל לשים קבל טוב יותר במקביל לכניסת המתח או להחליף לצלעות קירור גדולות יותר וכו (אם תראה שהוא מתחמם משמעותית כשהוא עובד)

פורסם
  • מחבר

עוד משהוו דחוף-

הזמנתי את החלק של המגבר.

עכשיו הסוללה שיש לי בלי מטען, השאלה אם בשביל להטעין מספיק לארגן לזה חיבור לחשמל וזה יטעין

או שצריך ממירי מתח וכל מיני שטויות?

פורסם
  • מחבר

הקפצה בבקשה עזרה זאת השאלה האחרונה (זאת שבהודעה למעלה)

פורסם

איזו סוללה ? מצבר של UPS ?

פורסם
  • מחבר

איזו סוללה ? מצבר של UPS ?

האמת שזה סוללה/מצבר איך שתקרא לזה, של חברה בשם UCEL וזה של קורקינט עשפירקתי בעבר.

פורסם

זה מצבר של 12v נכון ? לא 6v או משהו ?

אתה חייב לטעון אותו במתח DC, אז אני לא למה אתה מתכוון "לארגן לזה חיבור לחשמל".

הדרך הכי פשוטה להטעין את המצבר תהיה לחבר אותו למקור מתח DC של כ14.3v (יציב).

אם יש לך ספק של מחשב תוכל להטעין אותו עד 12v, שזה לא טעינה מלאה אבל זה לפחות משהו.

יש כמובן דרכים להטעין אותו מהר יותר אבל אז צריך מעגל יותר מסובך.

אתה יכול למצוא מטען מוכן מeBay, או אם אתה באמת מתעניין באלק' אולי יהיה נחמד לבנות מטען שכזה לבד.

פורסם

טעינה ב 12V לכל היותר תחזיק את הסוללה כך שלא תיהרס, טעינה מלאה זה טעינה ל 14.4V וירידה ל 13.4V

פורסם

מה ז"א ירידה ל13.4 ? זה בעצם פורק את הסוללה לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים