פורסם 2012 ביוני 1813 שנים שלום,יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק.הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד.החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה:windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל.במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית.מה צריך לעשות?בתודה,גילה. ???
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אץ צריכה ללכת ללוח הבקרה->חיבורי רשת אלחוטיים-> למצוא את הרשת שלך ללחוץ קליק ימני -> מאפיינים-> ותכנסי את הסיסמא.אם זאת באמת הבעיה.
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אם שם הרשת עדיין אותו שם (SSID) את חייבת למחוק קודם את ההתחברות לרשת הזאת מתוך ה WINDOWS ולזהות אותה מחדש.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר תודה על התשובות. אני לא מקבלת את האפשרות של מסך הסיסמה.אני אנסה את האפשרות השנייה.בתודה,גילה.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים נקודות למחשבה:1. אולי הכרטיס רשת בלפטופ ישן ואינו תומך N.2. אולי התמיכה לאחור בנתב (B\G) אינה מאופשרת.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים האם בחלון ריענון רשתות אלחוטיות של ווינדוס(היכן שמוצגות הרשתות בסביבה שלך) רשום ליד הרשת שלך ״מוודא חוקיות הזיהוי״או האם את מקבלת הודעה שלווינדוס לא היתה אפשרות לאמת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.