עבור לתוכן

נרתיק / כיסוי מומלץ לסמארטפון- המלצותיכם בבקשה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני בתהליכי רכישת samsung galaxy s3 ואני תוהה לגבי נרתיק מומלץ עבורו.

אני מכירה את כיסויי הסיליקון הבסיסים ביותר מאיבי אבל אני תוהה עד כמה הם מגינים. בכל אופן מדובר על מכשיר לא זול וברצוני לשמור עליו מוגן.

אני תוהה אם יש חברות המציעות כיסויים האמורים לספק הגנה מעבר למינימלית ובכלל מה מומלץ.

בכוונתי לרכוש בחול, איביי, אמזון או משהו אחר (אמין מומלץ ולא יקר) ואוכל לשלוח לארה"ב כך שזה פותח עבורי אפשרויות נוספות.

רצוי שהכיסוי לא יהיה במחיר מטורף ויתן תמורה למחירו. הן אם מדובר על הגנה, אבל גם עיצוב חביב (בנוסף להגנה, לא במקומה ולא כתכונה עקרית) יהיה רצוי.

שמעתי משהו על נרתיקים של חברת case-mate אשמח לדעת מה היתרון בהם ואם יש חברות או דגמים מסוימים אחרים שכדאי לי לשקול.

אשמח להמלצותיכם גם בהתייחס לנסיונכם עם דגמי סמאטפון אחרים - בכל אופן לבד ממעט סיקורים כרגע אין להרבה אנשים נסיון עם כיסויים ל- SGS3.

תודה

פורסם

כיסויים איכותיים יש של שתי חברות מרכזיות:

OtterBox ו- Case Mate. בגדול אלו הם האיכותיים.

הם מספקים הגנה טובה מאוד (במיוחד ה-OB), אבל יקרים למדי.

יש גם תחום כיסויי ביניים, עם כיסויים ממותגים אבל לא ממש מוכרים. גם קשה לדעת למה לצפות מהם- לכיסויי איכותי במחיר זול או לכיסויי לא איכותי במחיר יקר.

לדוג': 1 2 3

כיסויי זול מאיביי יעשה את העבודה עבור רוב האנשים. אם אין לך דרישות מיוחדות, את לא קלאמזית מידי ולא זורקת מכשירים מגגות בניינים, הכי פשוט יהיה הכי משתלם.

אם לומר את האמת, לא תמיד צריך מגן בכלל.

אני עם ה-SGS הראשון כפרע עליו, בלי מגן מכל סוג שהוא [שם ומוריד לסירוגין, כרגע כבר תקופה בלי], נופל מידי פעם, מחליק, בכיסים עם דברים חדים ו... כלום. מצבו מעולה. המכשירים של סמסונג באופן כללי מאוד עמידים (אם כי אני לא יודע לגבי ה-SGS3).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, שי

אולי אפשר בהחלט ללא מגן וללא כיסוי, במיוחד כאשר אין בכוונתי לזרוק את המכשיר על קירות, אבל כך למרות שישמור על צורתו הנאה, הוא עלול להפגע, מינימום סביר שישרט כך שמבחינתי זה NO-NO.

באשר לכיסויים הזולים מאיבי, נדמה לי שקראתי באיזה דיון פה שאתה (או מישהו אחר) המליץ להתרחק מהכיסויים בעלי הצורות הגיאומטריות היות שהם מגיעים במקרים רבים בכיסויים בעלי פלסטיק קשיח שפחות מומלץ או משהו בסגנון, אם אני צודקת אשמח אם תפרט מדוע הפלסטיק הקשיח פחות מומלץ.

כרגע המכשיר הנכחי שלי עם כיסוי סיליקון גמיש ופשוט מאיביי. אני אוהבת את זה שהוא מכסה גם את המקשים כך שלא נכנס אליהם אבק ולכלוך וגם אם במקרה נוגעים בהם ביידים לא הכי נקיות אין חשש. העניין הוא שסביר שנגד נפילות העלולות לקרות (תודה לאל בינתים לא משהו משמעותי) ההגנה מועטה ביותר. בעבר שמעתי על כיסוים שיש להם שכבה כפולה, כם סיליקון פנימי וגם כיסוי קשיח חיצוני כך שיש כיסוי מלא, ואכן ראיתי כאלה בשתי החברות המובילות עלהן המלצת. כמובן שמדובר היה על הכיסויים היקרים ביותר :( חבל שאין משהו בסגנון בעלות מעט פחות גבוהה ואם ניתן גם שיהיה טוב.

שמעתי גם שיש כיסויים שקופים המכסים את כל המכשיר או משהו בסגנון, מה הסיפור איתם? הם נדבקרים כמו שנדמה לי? מכסים גם את המקשים? מגינים במידה כלשהי?

אפרופו מגינים, כעת יש לי מגן מסך פשוט למכשיר הנכחי. אני תוהה אם עלי לחפש מגן מסך אחר ובכלל מה ההבדלים בין מגן מסך פשוט וג'נרי למגן מסך ממותג. שמעתי גם שיש מגיני מסך קשיחים וכאלה שלא וגם שעם הקשיחים עלולה להיות איזו בעיה עם ה- SGS3 היות שהזכוכית שלו מעט מעוקלת בפינות.

בקיצור, אשמח להסברים נוספים

שוב תודה

פורסם

מה דעתך על זה?

http://www.momax.net/en/Product_Show.aspx?ID=1886&T=1

אני משתמש בדגם הזה ב-SGS2 שלי וההורים שלי משתמשים בדגם הזה עם ה- SGS1 שלהם. כולנו מרוצים (אם כי הם לא ממש מבינים בזה אז.... ;) )

לפני זה היה לי כיסוי רך של קייס מייט, לא אהבתי אותו. הוא ירד בקלות והיה מגנט לאבק. אחרי זה היה לי דגם היברידי של SGP שניראה מעולה וגם נתן הגנה טובה אבל מהנדס החומרים של החברה כנראה נכשל בקורס פולימרים (או לא הגיע אליו בכלל....טוב, נו, אני בטח לא אבוא אליו בטענות, אשמח אם אעבור את הקורס פולימרים שעכשיו אני לומד) כי הוא בחר פולימר בעל טמפ' מעבר זכוכית (או איך שלא קוראים לזה בעברית...) נמוכה מידי. פעם אחת שיחקתי משחק כבד עם המכשיר, הוא כמובן התחמם והכיסוי מאחורה מאוד התרחב. נוצר מצב שהוא לא היה צמוד למכשיר, היה מין sag. זה הפריע לי בעין, חיפשתי כיסוי אחר ואחרי שהזמנתי להורים שלי את ה- I case pro וראיתי שהוא טוב, הזמנתי גם לעצמי.

פורסם

אכפת לך שגוף המכשיר ישרט?מילא המסך, אבל הגוף? ועוד ב-SGS3, במראה מוברש..

אני לא המלצתי להתרחק מכיסויים גיאומטריים..

בגדול הכיסויים מתחלקים לכמה סוגים:

יש את הסיליקון הרך, לא נוח, לא יושב טוב, לא יפה ולא יעיל. הם גם מחליקים לכיסים, או לכל מקום אחר.

יש מה שנקרא TPU-GEL, לא רך וגמיש כמו הסיליקון, אבל לא קשיח. לטעמי הם הטובים ביותר.

יש סיליקון קשיח / גומי כזה, כמו של Otter Box, מספקים מקסימום הגנה.

ולבסוף יש את הקשיחים לגמרי, הם לא ממש מגינים וסתם מעצבנים. אני לא פיזיקאי, אבל למיטב הבנתי הם לא בולמים את המכה אלא פשוט מעבירים אותה למכשיר.

אפשר לראות בקלות בתמונות ממה עשוי הכיסויי. בגדול זה תלויי בהעדפותיך.

אני לא יודע על איזה מגינים שקופים את מדברת, אולי כאלו שאוטמים את המכשיר ממים. יש הרבה צורות וגוונים של מגינים כאלו, אבל כל עוד את לא מתכננת לצלול עם המכשיר זה מיותר לגמרי (הם ממש לא מנוחים לשימוש יום יומי).

מהניסיון שלי עם מגיני מסך, עדיף להזמין נאגלה של מגינים שונים מאיביי, ובסוף לראות מה שם טוב ומה לא. מגינים ממותגים קשה למצוא, אלא אם את קונה כיסויי איכותי (הרבה פעמים מגיע איתם גם מגן טוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים