עבור לתוכן

קרור נכון האם מותר את הדבר הזה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה טוב, זה כבר משהו. אולי כדאי לך לעשות מודינג כדי שיהיה לך מקום למאווררים נוספים. ועשה לי טובה, צלם את התחת של המחשב שלך, אני רוצה לראות שאין לו מקום לאוורור. פעם ראשונה ששמעתי על כזה דבר. יש לי חבר עם מחשב 250 מגה-הרץ ואפילו לו יש מקום לאוורור... :P

הספק שלי הוא בחלק האחורי אבל למעלה מצד ימין אם מסתקלים מאחורה וגם אין לי איך לצלם...

• תגובות 31
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, סך הכל אם המחשב עובד לך, אין לך בעיה... אני באמת מתפלא שהוא עובד, איזה מעבד זה?

פורסם
  • מחבר

טוב, סך הכל אם המחשב עובד לך, אין לך בעיה... אני באמת מתפלא שהוא עובד, איזה מעבד זה?

חיברתי תמצלמה עוד דקה יהיו תצלומים אם יש בקשות למה בדיוק לצלם אז תגידו עכשיו וגם איש רעיונות בכלל לא יודע.

זה אינטל פנטיום 4 1500 מגה הרץ

פורסם

טוב, אני כולה רוצה תמונה של התחת שלו... (אני חרמן לאללה... LOL)

פורסם
  • מחבר

טוב הינה תמונות אם יש בקשות לעוד תמונות אני אצלם

3ffd86275c4f959f.jpg

3ffd865f5c61c99d.jpg

3ffd867c5c66512e.jpg

אללה עכשיו תענו לי כי עכשיו תבינו איך הכל נראה

פורסם

א. אוקיי, זה מארז מאוד קטן, מה שמוזר זה שכן מחוברים לך מאווררים בפנים ללא חורים.

ב. תמונה שנייה, פינה ימנית למטה, מקום למאוורר 60 מילימטר?

פורסם
  • מחבר

א. אוקיי, זה מארז מאוד קטן, מה שמוזר זה שכן מחוברים לך מאווררים בפנים ללא חורים.

ב. תמונה שנייה, פינה ימנית למטה, מקום למאוורר 60 מילימטר?

60 מ"מ אבל זה אפילו לא אגזוז כי יש לי 1 של 80 מ"מ ואחד של 120 מ"מ שסתם תקועים במארז ורק 60 יוציא אז מה הרעיון ואגב לא הנתי איך מקום ל60 אם זה מלבני המקום הזה שם ואני מכניס עיגול...

פורסם

לא להאמין שיש מארזים בלי חור למאוורר מאחור. פשוט לא יאומן :-X

אני במקומך הייתי פוצח במודינג (לפי ראות עיני דחוף), מקדימה זה עוד איכשהו בסדר כי גם אצלי מקדימה אין חור אבל המאוורר שואב אויר מלמטה איפה שהפאנל, אבל בחלון ומאחור זה פשוט קטסטרופה. בחלון כדאי כבר לעשו ת חלון וזהו ואז בתוכו לעשות באמצע מקום למאוורר, ומאחורה כדאי מאוד מאוד שתעשה חור גם כן, שיהיה אחד שמוציא.

פורסם

אם זה מעבד פנטיום 4, אתה חייב לעשות איזשהו מודינג!

פורסם
  • מחבר

אם זה מעבד פנטיום 4, אתה חייב לעשות איזשהו מודינג!

אז אולי אני יקנה מארז חדש מהזולים יחסית אבל אחד יותר גדול ויבו קצת בחירור

פורסם

זה יהיה מצוין. אם יש לך 300 שקל (בערך) אז אתה יכול לקנות את הקומפיוקייס הזה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840

מארז מאוד איכותי, עם ספק מצוין, מאוורר 120 ממ מקדימה ועוד מקום מאחורה (מומלץ לקנות עוד 120 ממ שיהיה אגזוז).

פורסם
  • מחבר

כדי לי לעשות חורים למאווררים במארז שלי עכשיו או לקנות חדש?

וזה דחוף רצח

פורסם

תלוי אם יש לך כרגע 300 ש"ח פנויים....

פורסם

זה יהיה מצוין. אם יש לך 300 שקל (בערך) אז אתה יכול לקנות את הקומפיוקייס הזה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840

מארז מאוד איכותי, עם ספק מצוין, מאוורר 120 ממ מקדימה ועוד מקום מאחורה (מומלץ לקנות עוד 120 ממ שיהיה אגזוז).

להיפך דווקה.

מקדימה יש מקום למאוורר 120, ומאחורה יש כבר מאוורר 120 שבא איתו .... 8)

פורסם

אוי נכון התבלבלתי :kopfpatsch:

לא נורא, בכל זאת כדאי לקנות עוד מאוורר אם כבר קונים אותו, אבל גם בלי מאוורר נוסף הוא יהיה עדיף מליוני מונים על המארז המצ'וקמק והמגוחך הזה.

מילת המפתח כמו שאמרו פה היא אם יש לך 300 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים