עבור לתוכן

קרור נכון האם מותר את הדבר הזה?

Featured Replies

פורסם

מה קורה אם אני מכניס עוד מאוורר של 80 מ"מ(זה אומר שיהיה 3) איפשהו זה לא חשוב עכשיו אבל אין אחד שמוציא?

• תגובות 31
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך כרגע 2 שמכניסים ואתה רוצה להכניס עוד אחד אז שים אותו אך ורק כמוציא. המארז שלך יחנק. הסידור אצלי הוא 2 מכניסים ו1 מוציא כאגזוז, זה הסידור המומלץ לכזה מספר מאווררים.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כרגע 2 שמכניסים ואתה רוצה להכניס עוד אחד אז שים אותו אך ורק כמוציא. המארז שלך יחנק. הסידור אצלי הוא 2 מכניסים ו1 מוציא כאגזוז, זה הסידור המומלץ לכזה מספר מאווררים.

שאלה אצלי לא יודע אם זה הקרא מכניס כי אין להם חור במארז זה הסידור הסטנדרתי שבו הם פשוט בוך במארז בלי חור בו

פורסם

תעשה טובה ותערוך את התשובה, תקדיש יותר דיקדוק כי אני לא הבנתי מילה.

ממה שהבנתי (אני חושב) אם יש לך 2 מאווררים אז בטח שניהם מוציאים, תפשוט שים תיד ותראה אם נושפת עליך רוח (מבפנים).

תגיד, איפה 2 המאווררים אצלך במארז? אם יש לך חלון, אני ממליץ לך לשים בחלון מאוורר. אצלי הוריד ב- 5 מעלות את הטמפ'.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנת כלום, אמרתי שיש לי כרגע שני מאווררים אבל- לשניהם אין חור במארז מה שאומר שהם בתוכו ואין חור שאפשר להרגיש.

יש אחד איפה שהפאנל למה אבל הוא מבפנים ואין חור, ויש אחד בדלת הימנית ליד הכרטיס מסך שם שגם לו אין חור במארז והיא אפשר להרגיש

פורסם

אין לך שום מקום למאווררים? הם סתם מודבקים על דלתות בלי שום מקום לשאוב ממנו אוויר?

פורסם
  • מחבר

אין לך שום מקום למאווררים? הם סתם מודבקים על דלתות בלי שום מקום לשאוב ממנו אוויר?

אכן.... לא יודע למה זה....

המאוורר היחיד שיש לו חור זה של הספק

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו שהסברתי הכל מישהו יכול חעזור או משהו?

פורסם

LOL, אז בעקרון המאווררים שלך עושים רעש, הרבה ממנו, וזה בדיוק הכל! זה ממש מוזר... תבדוק אם אולי יש לך אחורה מקום למאוורר, איזשהם חורים.... ???

פורסם
  • מחבר

LOL, אז בעקרון המאווררים שלך עושים רעש, הרבה ממנו, וזה בדיוק הכל! זה ממש מוזר... תבדוק אם אולי יש לך אחורה מקום למאוורר, איזשהם חורים.... ???

המקום היחיד זה של הספק שדי ברור שהמאורר שלו נמצא שם...

פורסם

כן, אבל ככה יוצר שיש לך רק מאוורר אחד שמוציא אוויר, וגם בזה אני לא בטוח. השאלה היא האם יש לספק מאוורר 92 או 80 ששואב אוויר מהמארז בתחתית הספק, כי אם כן אז זה עוד סביר... אחרת, אתה בצרות... :)

פורסם

לי יש 3 שמכיסים ו אגזוז.........

הטמפ' שלי היא 23.5 מעלות!!!

פורסם

לי יש 3 שמכיסים ו אגזוז.........

הטמפ' שלי היא 23.5 מעלות!!!

לי יש שניים קדימה שמכניסים, אחד צידי שמכניס, שניים אחורה שמוציאים, ואחד ששואב לספק ומוציא מהספק, והטמפ' שלי היא טמפ' החדר, 21 כרגע, למשל היום כשהגעתי הבית היה ריק ולא היה חימום דלוק אז הוא היה 18 מעלות. :)

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוורר 92 בספק שכאילו הוא בחלק התחתון של הספק כאילו מעליו יש את החוטים של החשמל שמתחברים....

וזהו

פורסם

אוקיי, זה טוב, זה כבר משהו. אולי כדאי לך לעשות מודינג כדי שיהיה לך מקום למאווררים נוספים. ועשה לי טובה, צלם את התחת של המחשב שלך, אני רוצה לראות שאין לו מקום לאוורור. פעם ראשונה ששמעתי על כזה דבר. יש לי חבר עם מחשב 250 מגה-הרץ ואפילו לו יש מקום לאוורור... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים