עבור לתוכן

עזרה | בחירת ספק

Featured Replies

פורסם

היי =]

היום פירקתי מהמחשב של אחותי

ATI

radeon x600 pro ורציתי להוסיף אותו למחשב, ואז שמתי לב שיש לי ספק ג'נרי(isle of man אומשו כזה) של 400W ומערכת שקצת העמסתי עליה בזמן האחרון. אז רציתי לשאול:

א.אני צריך להחליף ספק?

ב.אם כן, על מה תמליצו?(אני מעדיף מוסלב כי אין לי כוח לעשות את זה(גם מודולרי יעזור), מעבר לזה אין לי ממש דרישות ממנו.....)

המפרט שלי:

Intel Core i3-530

2 GB single-channel DDR3 memory

Edimax 802.11g Wireless PCI Card

LG DVD-/+RW

HDDs:

1.WD Caviar Blue 320 GB

2.WD Caviar Green 1 TB

3.Samsung HD 160JJ

2 מאווררי 120 המארז (אבל כנראה בהזדמנות זו אני אוסיף עוד אחד)

2 מכשירי USB מחוברים 24/7, לא יותר מ5 בבת אחת.

תודה מראש!=]

פורסם

מה הטעם? הוא פחות או יותר כמו המובנה.

פורסם
  • מחבר

א.כי אחרת הוא ייזרק

ב.להסיט חום/מאמץ/שחיקה מהמעבד

ג.ובלי הכ. מסך, כדאי להישאר עם הג'נרי בקיץ הישראלי?

פורסם

בלי קשר לכרטיס מסך, יש ספקים גנריים שצריך להחליף תמיד. למשל CIDEV - במחשב שיש בו ספק של CIDEV, יש להחליף את הספק תמיד בלי קשר למפרט של המחשב או התקינות של הספק

את הספק של Isle of man אני לא מכיר, תן תמונות של הספק מצדדים שונים שלפחות נראה למה הכוונה

אם יש לך כרטיס מסך שאתה לא צריך תמכור אותו ב Tradezone של האתר הזה, יש מי שכן צריך כרטיסי מסך ישנים וכו' ויקנה ממך

פורסם
  • מחבר

הספק הוא השטות שאייבורי מביאים עם המחשבים שלהם. כשאחזור הביתה אצלם ואעלה.

אתם באמת חושבים שלא עדיף כ.מסך כלשהו על פני המובנה?

בכ"מ, תודה על העזרה =]

פורסם

לאייבורי היו כמה ספקים שונים שהם היו שמים. בתקופה מסויימת הם היו שמים Ever Power שהייתי אומר שהם דיי בסדר אם לא מעמיסים אותם יותר מידי. לא יודע מה הם שמים היום

פורסם

הספק הוא השטות שאייבורי מביאים עם המחשבים שלהם. כשאחזור הביתה אצלם ואעלה.

אתם באמת חושבים שלא עדיף כ.מסך כלשהו על פני המובנה?

בכ"מ, תודה על העזרה =]

אם תוסיף את הX600 לא תקבל כלום חוץ מעוד חום ובזבוז חשמל.

לגבי הספק, ההיצע של INWIN כולל ספקים טובים, הם לא חברה ג'נרית. עד כמה הסדרה הזו טובה, אי אפשר לדעת כי אין מבחנים ברשת. אבל הוא אמור להיות סביר.

פורסם

^ אף פעם לא הייתי חושב על להמליץ על הספקים שלה, אני מתייחס לחברה הזאת כג'נריים. יש לי ניסיום ארוך שנים עם החברה ולא לטובה, יצא לי לראות ספיקים כאלו נשרפים/שרופים/קורסים, הרבה פעמים.

פורסם

היית טכנאי?

פורסם

לטכנאים פרטיים יש בעיה. הם צריכים להתמודד אם מחיר גבוה יותר ממה שיש ברשתות הגדולות. והם לא יכולים לתת ללקוחות ספקים יקרים, כי הלקוחות רוצים זול ואצל הטכנאי המתחרה יש ספק גנרי בזול

בגלל זה רוב מה שטכנאים מוכרים זה גנרי, והיתר בדרך כלל חצי-גנרי - כל מיני EZcool / Golden tiger / Huntkey

מתוכם יש כאלה שהם סבירים, ויש כאלה שהם פשוט גנריים לכל דבר רק יקרים יותר בגלל שיש להם מאוורר 120

פורסם

היית טכנאי?

4 חודשים ואז הפסקתי. עכשיו אני עושה את זה כתחביב לחברים ומשפחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים