פורסם 2012 ביוני 1713 שנים היי,במארז של חבר יש 2 מאווררי 60 רועשים שמוציאים אוויר חם, אני מתלבט אם להחליף אותם במאוורר אחד של 80 בדלת המארז שיכניס אוויר קר - מה דעתכם? תודה
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים איזו מערכת יש בתוך המארז?אתה רוצה להחליף רק בגלל הרעש?במקרה מארז של צ'יפטק?
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים רגע אבל חובה שיהיה מאוורר שמוציא אוויר זה יותר חשוב... בדלת אפשר לשים גם אבל זה לא יעזור אם לא יהיה מאוורר שמוציא אוויר.. אבל אתה יכול להשתמש בשי מאווררים 60CM חדשים ואיכותיים מדגם שקט ואז לא תהיה לך בעיה,,... דם תבדוק אם ניתן להשים מאחרוה 2 מאוררים של 80CM כי ברוב המארזים יש חור מספיק גדול!
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים אתה מחליף מאווררם שמוציאים אוויר במאוורר שמכניס אוויר ? לא הכי נכון..המאווררים עושים רעש כי הם קטנים..אתה יכול לחפש בחו"ל מאווררי 60מ"מ שקטים יותר..אבל אני בספק אם תמצא..גם מאוורר 80מ"מ רועשים..ואם תבטל את המאווררים שמוציאים אוויר אז תהיה לך בעיית טמפ' בכל מקרה..
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר אם אני יתקין מאוורר בדלת המארז ככה שיוציא במקום שיכניס? (ממוקם מול המעבד)
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים שוב מאוורר שמוציא אוויר אתה חייב..רוצה לבדוק את זה בלי אתה מוזמן..אי אפשר לנחש..
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר אוקיי הבנתיהשאלה אם נכון למקם מאוורר שמוציא אוויר כשמתחתיו יש את הגוף קירור של המעבד שזורק אוויר בכיוון הנגדי
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים כיוון נגדי ? איזה קירור יש לו ? אם זה סטוק הוא זורק אוויר לכיוון הקירור עצמו..ככה שאין שום בעיה עם זה..
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים שוב אף אחד לא יודע איך יהיו הטמפ' שכן זה לא מארז סטנדרטי ולכן תאלץ לבדוק את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.