עבור לתוכן

עשיתי אוברקלוק מי 2.53 לה 3.06

Featured Replies

פורסם

עכשיו הטמפ לא עלו נשארו כמו בה 2.53 בדקתי גם במאמץ המחשב יציב ...

עובד המון זמן ויציב העם אני יכל להשאיר ככה ?! ...

פורסם

אם אין בעיות יציבות, אתה יכול להשאיר את המעבד במצב הזה.

פורסם
  • מחבר

לא אין בעיות יציבות והטפ לא עלו .

פורסם

עם מה בדקת יציבות

פורסם
  • מחבר

עבדתי איתו הרבה זמן הורדתי קובץ גדול מהאיטרנאט שיחקתי ...

פתחתי קבצים זיפ ענקיים את כל הדברים האפשריים .

פורסם

תריץ PRIME או BURN CPU ללילה כדי להיות בטוח באמת...

פורסם

לא מדד מספיק טוב לדעתי.

תריץ לו איזה בדיקה שבאמת תבדוק את היציבות והטמפ' לאורך זמן, דברים כמו ה-Burn In שב-Sisoft Sandra.

פורסם

לא..

הבדיקה של סנדרה לא רואה כלום לעומת prime,

Prime מנצל כמעט את כל 100% של המעבד, תריץ prime, כמו ש-Greave אמר לך, למשך לילה..,\

או שתריץ, נגיד עכשיו, תיתן לו לרוץ על 30~40 בדיקות, ותבדוק מתי הטמפרטורות מפסיקות כבר לעלות..,

תדע שזה המקסימום, אתה יכול גם להריץ 3dMark2001, למרות שזה יותר בוחן את הכרטיס מסך, אם אני לא טועה

3dMark2003 בודק גם בהרבה את שאר החומרה.., תנסה לריץ את 2003, תבדוק שזה לא מקרטע או נתקע, או משהו.. ::);)

פורסם

בגלל תזמוני הודעות, זה נראה שההודעה שלי מתייחסת ל-Greave, כשבעצם כתבתי אותה כשההודעה שלו עוד לא הופיעה אצלי, והתייחסתי למה שיוסיזך אמר... פריים בדיקה יותר מרחיקת לכת בלי ספק.

פורסם
  • מחבר

בגלל תזמוני הודעות, זה נראה שההודעה שלי מתייחסת ל-Greave, כשבעצם כתבתי אותה כשההודעה שלו עוד לא הופיעה אצלי, והתייחסתי למה שיוסיזך אמר... פריים בדיקה יותר מרחיקת לכת בלי ספק.

אבל למה לעשות את כל זה?! תביא לינק לתכונה עם המחשב יציב בכל המשחקים והכל למה ?! שהוא לא יהיה טוב בתוכנה .

פורסם

משחק כבד זה טוב ויפה, וגם זיפים, אבל תוכנה נועדה לבדוק את המחשב שלך במצבים מאוד קיצוניים. הכי קיצוניים. זה שהאוטו זז יפה ב-4000 סל"ד לא אומר שהוא שורד ב-7000...

יש תוכנות במדור ההורדות באתר.

פורסם
  • מחבר

אך קוראים לה אחי תביא לי לינק ישיר בבקשה! בבקשה ותדה על העזרה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה הורדתי אותה הפעלתי אותה עשיתי את המבחנים וזה עבר בהצלחה הכל יציב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים