עבור לתוכן

אילתור סינק

Featured Replies

פורסם

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה :

1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה?

2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד...

תודה לכל העוזרים למיניהם.

פורסם

If the core has a metal kinda thing around it that prevents the sink from touching it, use azikonim..

otherwise, i couldn't take a chance onfucking the core up :<

פורסם

אתה יכול לחפש פה מידע על אנשים שכבר עשו את זה ואיך...

לגבי אזיקוני, אתה קודח שני חורים בבסיס הסינק, איפה שהחורים של החיבור לסינק שעל הכרטיס, ומשם מעבר אזיקונים.

לגבי דבק, קח בחשבון שלא תוכל להוריד את זה.

פורסם

שני דרכים:

1. למרוח משחה טרמית, להצמיד את הסינק לליבה ולהדביק עם כמות דבק חם על כל הסביב של הסינק שיתפוס אותו על הכרטיס.

2. לחורר שניי חורים בכרטיס בהתאם לחורים שבכרטיס מסך ופשוט להבריג מהצד החלק ברגים שיתפסו את הסינק בצד השני או לתפוס עם חוט נחושת עבה (בין החורים של הכרטיס לסינק המחורר) של 1.1מ"מ.

פורסם

הייתי הולך על הצמדה עם ברגים ומשחה תרמית, או דבק תרמי במקרה הרע. דבק חם נשמע לי רעיון פחות טוב, כי לחומר הזה יש מוליכות חום נמוכה יחסית, והוא בעצם יגביר קצת את שימור החום ויפחית את היעילות של ההיטסינק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , נראה לי שאני ילך על האזיקונים עם המשחה... זה הכי טוב..

פורסם

דבק חם נשמע לי רעיון פחות טוב, כי לחומר הזה יש מוליכות חום נמוכה יחסית, והוא בעצם יגביר קצת את שימור החום ויפחית את היעילות של ההיטסינק.

אף אחד לא אמר שתשתמש בדבק חם כדבק טרמי בבסיס.. אמרתי שימרח משחה טרמית, יצמיד את ההיטסינק ויתפוס אותו עם דבק חם מסביב..

בדיוק כמו שעשיתי בוודו שלי (שימו לב לנקודות הקטנות מסביב לסינק שתופסות אותו - זה הדבק חם.)

aai.jpg

פורסם

לא חשבתי שהתכוונת שישתמש בו כדבק תרמי... זה יכל להיות שואה רצינית לכרטיס.

התכוונתי שהדבק החם פשוט לא מעביר חום טוב, ולכן אם שמים יותר מידי בצדדים הוא יפחית את יעילות הקירור. בתמונה ששלחת רואים ששמת רק כמה נקודות מה שאומר שהדבק לא משפיע במיוחד על הקירור, אבל אם היית תופס את ההיטסינק בקו רצוף של דבק חם המקיף אותו, זה היה יותר משמעותי.

פורסם
  • מחבר

הדבק לא יכול לעשות משהו לכרטיס? , אם אני יתפוס את זה אך ורק עם אזיקונים זה יתפוס טוב ? הכרטיס שלי גם לא כזה גדול אתה יודע , ואין לי הרבה מקום כי יש לי סינקים דיי גדולים על הזיכרונות...

פורסם

עזוב אותך מהדבק החם. חבל לך להתעסק עם הדבר הזה בתוך המחשב שלך אם אפשר להימנע, ולמען האמת הדבק החם הוא מעט אלסטי, אז לדעתי עם האזיקונים תוכל למעשה להגיע לאחזיה יותר טובה ולוחצת על הכרטיס מאשר עם דבק.

פורסם

מה רע בדבק חם ??

זאת אחלה דרך לחבר... יותר טובה מאזיקונים אם אתה שואל אותי..

וסאב.. איזה וודוו חמוד :) יש לי גלריה שלהם.. יש לי 5500 ובנשי חמודים :]

פורסם
  • מחבר

גם לי יש גלריה שלהם , אחד 5500 אחד 3 3000 עם TVOUT(כרגע אצל WAR HAMMER בHTPC) עוד אחד 3 2000 בנשי אחד ועוד 3 3000 בלי TVOUT...

פורסם

voodoo owned :\

חבל שקנו אותם :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים