עבור לתוכן

שאלה בקשר ל כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם הזמתי כרטיס מסך והוא צריך להגיע יום ראשון הכרטיס הוא ASUS RADEON 9800XT והוא יותר יק מכל שאר החברות שמייצרים את ה 9800XT והוא היחיד שההיט סינק שלו שונה לחלוטין מכל השאר ( מ ATI - ספייר - ג'יגה בייט וגם הרקולס ) והמוכר ( שהוא קצת חבר שלי ) אמר לי שהוא שהוא הרבה יותר טוב מכל השאר ב OC בגלל ההיט סינק הזה מה אתם אומרים ?? אבל כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיד ביום ראשון...

ASUS

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDASUV9800XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

ATI - SAPIIRE - GIGA-BYTE

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

פורסם

Actually, as far as I know hercules make the best cooling for their cards.. b ut I havn't had a chance to look at the asus one.. can i have a look?

anyways.. it's true.. companies who put work into their card cooling end up selling a better product :P

פורסם
  • מחבר

סבבה הבאנתי חלקית עכשיו בעיברית בבקשה :)

פורסם

דבר ראשון , למה לקנות כזה כרטיס? הוא לא שווה , קנה 9800PRO בKSP ב1880שקל במקום הכרטיס הזה , יתן לך אותם ביצועים בפחות כסף... , גם אם תקנה אותו לא תהיה לך אפשרות לOC גבוהה... הכרטיס הזה גם ככה בגבול היכולת של הליבה לפי מה שהבנתי...

ועוד דבר? למה לעשות OC לכזה כרטיס ? :XX

תבטל את ההזמנה וקנה 9800PRO מחנות כלשהיא ב1800-1900שקל ותהיה מרוצה באותו צורה רק עם בור יותר קטן בכיס שלך...

עריכה : או שתבטל בחנות הזאת ותקנה בKSP את ה9800P ב1880שקל או שתבטל ותקנה בחנות הזאתי את ה9800NP ב1600שקל , גם יתן לך ביצועים מעולים ואם אוברקלוק ממש פשוט תוכל להגיע לביצועים דיי קרובים לזה של הPRO.... ולא תרגיש שום הבדל! ההבדל בין 9800P ל 9800XT לא מצדיק עוד 1000שקל! ובטח שלא 1400 ו1600שקל!!!!! זה הבדל של בקושי 2FPS... תקנה את הפרו ותקנה את הקירור הכי יקר שיש לכרטיס מסך ועדיין זה לא יעלה לך ככה! אתה מבין אותי ? תשים על הפרו קירור מים וזה עדיין יעלה פחות... קח את הפרו מKSP או את הNP מהחנות שמדוברת כאן... אל תעשה שטות , ורק לד"א , המוכר רוצה לעבוד עליך , כל הקירורים של ה9800XT הם אותו דבר כמעט , וגם הביצועים אותו דבר רק העיצוב טיפה שונה ולא צריך להוסיף בשבילו כסף , הוא עובד עליך כי הוא רוצה שתוסיף עוד 440שקל לחגיגה..

פורסם

בעברית?

מטומטם מי שקונה 9800XT.

מכל חברה.

ההבדל בינו ל-Pro רגיל הוא אולי 10% לפעמים פחות, לפעמים קצת יותר.

לעומת זאת, PRO רגיל ניתן למצוא כיום ב-1850 ש"ח.

ההפרש במחיר בין הכרטיסים הוא 1500 ש"ח, באמת נראה לך שזה שווה את ההפרש הכל כך מזערי בביצועים?

ובכן, התשובה היא לא.

אם אתה יכול לבטל - הצעה שלי, תבטל.

באשר ל-OC, הליבה אינה שונה בהרבה מה-PRO אם בכלל, דווקא הליבה של ה-XT יותר קרובה לגבול היכולת של הכרטיס, ולכן הם לא אוברקלוקרים מדהימים במיוחד (כל הסוגים, בלי קשר לחברה המייצרת).

פורסם
  • מחבר

אנשים אני יודע מה ההבדלים בין שני הכרטיסים אבל השאלה שלי הייתה מה עדיף ב\מבין החברות שמייצרות את הכרטיס הזה 9800XT

עדיף ה ASUS ??

פורסם

הליבה של ה9800XT ושל ה9800PRO זהה לחלוטין.

לעומת זאת, הזכרונות שנמכרים עם ה9800XT יותר מהירים משל גירסת הPRO.

אם אני לא טועה, בXT יש זכרונות 2.5NS ואילו בPRO יש 2.8.

בעיקרון, כדאי לקנות את הכרטיס החלש יותר מסדרת ה9800 שהוא הNON-PRO מכיוון שאפשר להמהיר אותו גם למהירויות של XT עם קירור טוב.

פורסם

If we put it this way...

buy Hercules Radeon 9800SE All-In-Wonder

flash it's bios, and you have a Radeon 9800Pro.

פורסם

כבר אין כמעט סיכוי למצוא 9800SE שיהפוך ל9800PRO והסבירו את זה אולי אלף פעם.

תפסיקו להמליץ על דברים שאתם לא מבינים בהם! >:(

פורסם

Lanzer אני מבין בכל זאת הולך לקנות 9800XT , אתה עושה טעות חמורה מאוד מאוד!. קנה 9800פרו ב1850שקל ותהיה מרוצה עד הגג בידיוק כמו שתהיה מרוצה מ9800XT או 9800NP... אין כמעט הבדל מורגש בעין בין שלושת הכרטיסים הללו!

פורסם

עזוב אותו חונק ..... הוא כמו שור שרואה רק אדום , כמה צבעים שלא תראה לו הוא ילך על האדום ! הבחור סתום

פורסם
  • מחבר

אנשים אני יודע מה ההבדלים בין שני הכרטיסים אבל השאלה שלי הייתה מה עדיף ב\מבין החברות שמייצרות את הכרטיס הזה 9800XT

עדיף ה ASUS ??

פורסם

אם אתה מתעקש ... עדיף את היותר זול

אפילו שזה יקר תחת :P

פורסם

אחי אם יש לך את הכסף ואתה ממש רוצה XT אז כך אותו יאללה! הASUS הוא הכי איכותי מבין כולם, אתה תהנה ממנווו!......יש לו כניראה גם את הקירור הטוב ביותר

תתחדש אח שלווו!!

פורסם

במידה ותחליט לא להקשיב לאף אחד (ואגב הם צודקים במיליון אחוז) לך על ati ולא על built by ati הכוונה ל ati מקורי ולא לאסוס

יש פיתגם עתיק שאומר אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו (ומה שיש בתוכו זה 10 אחוז יותר או ליתר דיוק 1000 ש"ח יותר)

מקווה שעזרתי

RoyShefy שמתי לב שיש לנו את אותם כרטיסים קח ממני עיצה ותחליף את המאורר הביש הזה ב60 מ"מ איכותי וגם תרוויח

איזה oc קטן תאמין לי שווה אני היום משחק כל משחק על הפילטר הכי גבוה בלי איטיות בכלל

קבל תיקון יש לי את ה 9700 לא שמתי לב שיש לך את ה 9500 בכל מיקרה תחליף מאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים