עבור לתוכן

שאלה לגבי גלישה סלולרית באייפד וגולן..

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשאול...

יש לי את האייפד החדש כולל אפשרות תקשורת סלולרית SIM.

יש לי חבילת גלישה בסיסית ביותר בספקית הנוכחית שלי אוראנג'.. 30 מגה לחודש.., העניין הוא שאני מרוצה מאד מהחבילה הנוכחית (חשבונית ממוצעת על סך 67 שקל).

אם אני פותח חשבון בגולן, ומזמין מהם את הסים ב -99 שקלים, האם זה יאפשר לי גלישה סלולרית ללא הגבלה באייפד? האם אני צריך לבקש מהם סים מיוחד לכך? או פשוט שני כרטיסי סים?

מה האפשרויות שיש לי?

תודה

פורסם

אם אתה צריך סים ייעודי לנטו גלישה אז תזמין מספר חדש שלהם שיוקצה לגלישה באייפד.

סים כפול עם אותו מספר עדיין לא קיים במפעילות החדשות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..

האם זה אומר שעל מנת שאוכל לגלוש עם האייפד יהיה עליי לשלם 99 שקלים בגולן לדוגמה?.. ולא לקבל את האפשרות לשיחות וSMS..?

פורסם

תלוי בצריכה שלך, אתה גם יכול לקחת את החבילה הזולה ולשלם על כמה שאתה גולש... :nixweiss:

9.99 = 10MB

כל מגה נוסף זה 9 אגורות.

האופציה לשיחות ו-SMS תמיד אפשרית, אני אישית לא ממש יודע אם האייפד מאפשר שיחות והודעות דרכו אבל תמיד תוכל להעביר אותו למכשיר סלולרי ולהשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא גלישה ללא הגבלה, אני רוצה להיות מסוגל להוריד אפליקציות וכו' מבלי להיות תלוי ב - wifi. אני לא מעוניין בשיחות ו - SMS מהאייפד למרות שאני לא פוסל, אבל יש לי פשוט נייד רגיל לצורך כך.

השאלה שלי היא האם הסים של גולן טלקום מתאים לכך ואם כן האם תהיה באיזשהו שלב אפשרות לדעתכם של קבלת 2 סימים עבור אותו המספר כדי שב - 99 שקלים אקבל גם שיחות וגם גלישה במכשיר..

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים