עבור לתוכן

עזרה ב- OC למעבד phanom 2 x4 965

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צודק :)

אבל ככה הגיע המארז והחוטים שלהם ממש קצרים (של המאווררים) והם מחוברים למפסקים בחלק האחורי של המארז (ששולטים במהירות)..ככה שלפרק אותם עכשיו זה סיפור!

אשמח לשמוע לאן אנשים מגיעים עם מעבד דונמה כדי שאדע שיש לי לאן להמשיך (אם לא עוברים 4, עוזב כך ולא קונה מאוורר). מה תאומר על המאוורר שלינקקתי?

• תגובות 75
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף שתקנה אותו מאשר כלום חייב שתהיה כניסת אוויר

קרו מקרים שבגלל שמאוורר מכניס נשרף ביחד איתו בגלל החום גם הכרטיס מסך נשרף

פורסם

צודק :)

אבל ככה הגיע המארז והחוטים שלהם ממש קצרים (של המאווררים) והם מחוברים למפסקים בחלק האחורי של המארז (ששולטים במהירות)..ככה שלפרק אותם עכשיו זה סיפור!

אשמח לשמוע לאן אנשים מגיעים עם מעבד דונמה כדי שאדע שיש לי לאן להמשיך (אם לא עוברים 4, עוזב כך ולא קונה מאוורר). מה תאומר על המאוורר שלינקקתי?

יש לי מעבד דומה לשלך (פרטים בצד ימין)

אני במקור יושב על 3.2 כרגע אני נמצא על 4.0.

המעבד מקבל 1.5V ולא אין לך מה לדאוג אתה גם יכול להגיע למתח כזה ללא כל בעיה.

החום שלי עומד על 55 עם מזגן ו 61 לערך בלי מזגן.

חשוב לציין שהתוצאות הם לאחר בדיקה (במאמץ!) של שעה לפחות! לא פחות!

בינתיים 4.0Ghz זה מאוד נחמד, אני מתכון להוסיף לmugen III עוד מאורר ואז לנסות לעלות עוד קצת.

בכל אופן: למה אין לך מאורר אחד לפחות שמכניס אוויר?

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד דומה לשלך (פרטים בצד ימין)

אני במקור יושב על 3.2 כרגע אני נמצא על 4.0.

המעבד מקבל 1.5V ולא אין לך מה לדאוג אתה גם יכול להגיע למתח כזה ללא כל בעיה.

החום שלי עומד על 55 עם מזגן ו 61 לערך בלי מזגן.

חשוב לציין שהתוצאות הם לאחר בדיקה (במאמץ!) של שעה לפחות! לא פחות!

בינתיים 4.0Ghz זה מאוד נחמד, אני מתכון להוסיף לmugen III עוד מאורר ואז לנסות לעלות עוד קצת.

בכל אופן: למה אין לך מאורר אחד לפחות שמכניס אוויר?

נחמד,לבנתיים אני עומד יפה עם ה- OC. הגעתי ל- 4 עם עלייה יחסית קטנה במתח.

אתמול שמתי לב למו מוזר כזה...אחרי כמה שעות משחק במקס פיין 3..יצאתי גלשתי וכ"ו והמחשב התקרר קצת, אבל פתאום הייתה מהן תקיעה של המחשב (כאילו קפא לרגע) וחזר..פעם ראשונה שאני רואה את זה, בטח קשור ל- OC.

אשמח לשמוע עוד תוצאות של אחרים.

אה ויצא ככה שאין לי מכניס כי ככה המארז ובזמנו שקניתי תמחשב לא הבנתי מה החשיבות של אוורר נכון!

האמת שהמליצו לי עכשיו על זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7311

בטח הוא טוב אבל ממש יקר. אני מפחד לקנות ולרלות שהוא ממש לא שקט.

פורסם

תריץ OCCT לשעתיים ותבדוק מה המצב.

הבנתי שהכי הרבה שלך היה 15 דקות, זה לא מספיק.

אם שם הכל יהיה בסדר אז גם במקס פיין שלך הכל יהיה בסדר.

במידה ויהיו תקיעות זה כנראה לא יהיה קשור למעבד.

פורסם
  • מחבר

הרצתי חצי שעה ועבר חלק (זה מספיק?)..אני כבר עובד יומיים עם 4G ולא נתקל במשו חריג חוץ מרעש מוגבר בלילה (יחסית כמובן לשקט מוחלט לפני ;D )

הטמפרטורות נעות סביב ה- 50 מעלות במנוחה. שיהיה לי זמן אקנה מאוורר מכניס ואז ניראה איך מתקדמים עם ה- OC. אפילו אם המאוורר יוריד טמפרטורות במצב הקיים (עם 4G) ויוסיף שקט..אני אהיה הכי מבסוט בעולם על ה- OC הזה.

אגב עשיתי גם OC על הכרטיס מסך שלי (HD6850)..עם האוכל בא התאבון :2girls: מהיום אני עושה OC לכל דבר (לזיכרונות אפשר כי גם ככה הם מקבלים יותר מתח משצריכים?). לגבי הכרטיס מסך שיפר ל- 6FPS במקס פיין 3!

פורסם

בשביל לבדוק יציבות חצי שעה זה לא מספיק.

ממליץ לך לבדוק שעה ואם זה עובר חלק אז לבדוק שעתיים.

והרעש מגיע מהמאורר של המעבד? במידה וכן תבדוק על כמה RPM הוא עובד.

במידה והוא גבוה מידי תבדוק בביוס מאיזה מעלות הוא נכנס לMAX ותכון בהתאם.

פורסם
  • מחבר

והרעש מגיע מהמאורר של המעבד? במידה וכן תבדוק על כמה RPM הוא עובד.

במידה והוא גבוה מידי תבדוק בביוס מאז מעלות הוא נכנס לMAX ותכון בהתאם.

אכן מגיע מהמעבד. לא חושב שיש לי בביוס הגדרות כמו שתאומר..כוון אותי.

פורסם

תכנס לתפריט הראשי בביוס ומשם גש לhealth status.

באפשרות הראשונה יש לך את היכולת לשלוט על מתי המאורר של הCPU יכנס לMAX עבודה ואפילו מתי הוא יפסיק לעבוד.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי משו דומה למה שאתה אומר. רק בחירת PWM או voltage שישלוט על מהירות המאוורר.

האמת נראה לי אני מבטל את ה- OC הזה. הכל יציב ועובד מהר אבל הרעש הורג אותי :nixweiss: אני היסטרי לגבי השקט של המחשב כי הוא דולק 24/7 ובלילה זה מפריע או סתם שאני גולש באינטרנט ולא משחק!

הטמפרטורות על 53 במנוחה (גלישה באינטרנט זה מנוחה נכון?)

פורסם

מה שרשמתי לך נמצא בעמוד הראשי.

חפש תפריט עם מספר אופציות לבחירת מעלות, שם זה נמצא.

ולמה שלא תנסה לעבוד עם הנינג'ה בתוצרת ללא מאוררים? תנסה.

ושוב המאורר עובד כנראה על MAX בגלל זה אתה נחרד מהרעש.

ולגבי מאמץ/מנוחה - אני בודק מנוחה עם אנטי ווירוס פתוח וזהו ללא דפדפן וללא תוכנות נוספות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי פעם על מה שאתה אומר על הנינגה בלי המאוורר ואז את המאוורר שלו אני אוכל לנצל למאוורר מכניס אוויר למארז. אבל מצד שני המחשה עומד על 50 מעלות במנוחה, זה לא סיכון? חושב שאני אבדוק את זה בכל מקרה! תגיד למה לחבר את המאוורר בלוח? ז"א אם כעת הוא מכניס אוור למחשב, אז עדיף שיהיה מחובר ל-3 פין של המעבד ויהיה תלוי מעבד או לחיבור 3 פין אחר בלוח?

עדיין לא מצאתי את מה שתאומר על שליטה במאוורר.

פורסם

פרק את המאורר, תבדוק לכמה הוא מגיע ללא מאורר ואז תחליט אם זה מתאים לך או לא.

אם אתה מוכן לוותר על המאורר ומצד שני לא רוצה יותר מידי מעלות אז אולי תרד קצת בOC לא יקרה כלום. (ותקבל את השקט שלך)

אני אישית יושב עם 6 מאוררים סה"כ ובקרוב הולך להוסיף עוד אחד והרעש לא מפריע לי.

ככה שלדעתי שוב אני אומר לדעתי - המאורר שלך נמצא על MAX באופן קבוע.

תצלם את תפריט הביוס שלך ואני וגם אחרים יתנו לך כיון לאן להגיע ומה לעשות.

פורסם
  • מחבר

פרקתי את המאוורר מהמעבד. שמתי מאוורר ב-2 דולר מאוביי על המעבד עכשיו ואת המאוורר האיכותי של המעבד שמתי על הדלת צד..אני יודע שעדיף מקדימה אבל החוט שלו לא מגיע לחיבור 3 פין ללוח. והבשורה הטובה ירידה של בערך 5 מעלות. הבשורה הרעה..עדיין רועש לי.

עזוב אני רואה את ה- RPM של המעבד משתנה בספיד פן..אבל זה עדיין רועש לי כי לפני ה- OC המאוורר מעבד לא היה עובר את ה- 800RPM. קיצר אני נשאר ככה לבנתיים, נראה אם יפריע לי בלילה.

פורסם

שוב, תוריד את המאורר מהגוף קירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים