עבור לתוכן

עזרה ב- OC למעבד phanom 2 x4 965

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עידכון:

אתה יכול לבטל גם C1E ו- C&Q הם בכל מקרה מתבטלים עם אתה מגדיר את מתח הליבה ידנית (בדקי בעניין ברשת). ז"א אנלא אוכל להחזיר את הבקרה על התדר.

• תגובות 75
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכי פשוט תשאיר את זה ככה זה סתם רק מזיק החיסכון הזה

אך המתקדם האוברקלוק לכמה הגעת .?

פורסם
  • מחבר

שמע אני תקוע על 4G! ניסיתי לעלות ל- 4.1 לא הלך הגעתי ל- למתח של 1.4750 וגם לא הלך. אני די תקוע כעת..עכשיו הפעלתי מזגן בחדר..נראה אני אנסה תכף עוד..יש עצות לאן להמשיך...במתח של 1.4250 עם 4G

פורסם

לא יודע עד כמה מזגן זה פייר... אני משתדל להגיע לOC גבוה ללא מזגן.

אני לא רוצה לדמיין מה יהיה במאמץ זמני ללא מזגן :nono:

פורסם

שמע אני תקוע על 4G! ניסיתי לעלות ל- 4.1 לא הלך הגעתי ל- למתח של 1.4750 וגם לא הלך. אני די תקוע כעת..עכשיו הפעלתי מזגן בחדר..נראה אני אנסה תכף עוד..יש עצות לאן להמשיך...במתח של 1.4250 עם 4G

תנסה לעלות במתח,זה משתנה ממעבד למעבד,כניראה שאתה לא יכול להחזיק 4.1 על מתח 1.475,תנסה לעלות בקפיצות הכי קטנות ותבדוק אם אתה מתייצב..

פורסם

תנסה לעלות מתח בקפיצות קטנות

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אנסה על 1.5V

לא יודע עד כמה מזגן זה פייר... אני משתדל להגיע לOC גבוה ללא מזגן.

אני לא רוצה לדמיין מה יהיה במאמץ זמני ללא מזגן :nono:

צודק אבל גם אין לי מאוורר מכניס למארז שזה גם בעיה לרעתי.

פורסם

הבעיה הזאת של המאוורר שתדע אני ראיתי מקרים שזה גרם למעבד לעבוד בעוד 10 מעלות למעלה

הייתי מציע שתתקן את זה בדחיפות

פורסם
  • מחבר

^

פתחתי תרד בנושא..לא קיבלתי עזרה ממש.

אני מחפש מאוורר שקט אך עדיין שיהיה אפקטיבי. נראה לי אחד עם חיבור ללוח יהיה טוב כי בלילה הוא לא ירעיש לי ממש. קשה לי להוציא יותר מ- 30 שקל על מאוורר. מצאתי את זה אולי פה המקום לשאול איך הוא:

http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=18015

עולה 23 שקל ולפי הנתונים שלו 21DBA רעש זה די סבבה למהירות 1500RPM..בתרד שפתחתי פסלו את החברה שלו כי היא לא מוכרת בישראל, אבל מבירור שעשיתי זו חברה הולנדית טובה דווקא. ושאלה 1500RPM זה בסדר או חלש למאוורר מכניס שנמצא אחרי מסנן אבק עבה?

תגיד לכמה אתה או כל אחד אחר הגעתם עם מעבד כזה או דומה (אולי 955)?

פורסם

סבבה אני אנסה על 1.5V

יש מתחים שלא שווה לעלות עליהם (בעיקר לא בשביל 100MHz). אתה כבר מתחיל לפגוע במעבד לטווח הארוך.

פורסם
  • מחבר

יש מתחים שלא שווה לעלות עליהם (בעיקר לא בשביל 100MHz). אתה כבר מתחיל לפגוע במעבד לטווח הארוך.

צודק..אני כרגע בפאוזה עם ה- OC עד שארכוש מאוורר מכניס אוור ונראה מה יהיה מישם. לבנתיים אני מבסוט רצח על 4G..לפני יומיים לא ידעתי מה זה OC בכלל! אז בחיית עזרו לי עם מאוורר..

פורסם

המתח לא בריא למעבד לטווח הארוך. הקירור לא יוריד יותר מ-5 מעלות במקרה הטוב.

פורסם

גם אני אומר שתשאר על 4 עם המתח הזה זה מצויין

בדקת שoc יציב והכל תקין ?

לגבי המאוורר 1500 rpm זה בסדר גמור

על כמה rpm המאוורר המוציא שלך ?

פורסם
  • מחבר

גם אני אומר שתשאר על 4 עם המתח הזה זה מצויין

בדקת שoc יציב והכל תקין ?

לגבי המאוורר 1500 rpm זה בסדר גמור

על כמה rpm המאוורר המוציא שלך ?

נראה לי לא הבנתם אותי נכון. ב- 4G אני עומד על מתח של 1.4250V שזו הקפיצה הקטנה ביותר מהנורמל שיש (ז"א תוספת של 0.0250V). אם הבנתם שאני על 1.5V אז לא!

יש לי שני מאווררים מוצאים שבמארז (140+120) ויש להם שני דרגות מהירות. תוכל לראות כאן עלים ככה שתעזור לי לבחור RPM מתאים:

http://www.antec.com/pdf/manuals/Two%20Hundred%20Manual_EN.pdf

פורסם

למה לשים שניים מוציאים במקום לעשות אחד מכניס ואחד מוציא ?

גם ככה אני מבין שאתה לא כל כך רוצה להשקיע זה הפתרון הכי חיסכוני שיש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים