עבור לתוכן

בעיה חמורה בהחלפת מעבד P-4

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה)

בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד...

הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות) ולא קרה כלום!! הבעיה נשארה!

ההשארות שלי:

כפי שאתם יודעים, מעבדי הפנטיום 4 ממהירויות 1.4 עד 1.8 דורשים 1.85 וולט, וממעבדי ה GHZ 2 עד למעבדים החדשים של היום 1.525 וולט ...

אז חשבתי שאולי הלוח שלי נותן למעבד מתח של 1.525 וולט ולכן המחשב לא רוצה לעלות, אבל ניסיתי לאפס ביוס, ולפי ההגדרות דיפולטס של הביוס, הלוח אם נותן מתח לפי סוג המעבד, כלומר שהלוח אמור לתת למעבד כמה שהוא צריך...

אבל מצד שני, יש מצב שהלוח שלי לא תומך בכזה מעבד ישן?? (לא ממש נראה לי, הלוח הזה אמור להתאים לכל מעבדי הפנטיום 4 סוקט 478).

יש לכם הצעות?!? מה אני עושה??!?, אני עכשיו כותב לכם מהמחשב ה -3 במפרט שלי, אני יכול להשתגע בלי המחשב שלי, בבקשה תעזרו לי..

המפרט שלי:

Abit IS7-E 865PE Dual DDR

Kingston HyperX PC3200 cas 2-3-2-6 @ 2-2-2-5 512mb x 2 = 1024mb

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR VIVO

פורסם
  • מחבר

אני יכול להחליף את המעבד ב 1.7A שאין בינו לבין ה 1.5A הבדלים מלבד עוד 200 מגה הרץ, לכן לא נראה לי שזה יעזור...

ולפי האתר שנתת הלוח תומך במעבדי 1.8 ומעלה :'(

למישהו יש הצעה אחרת?? :'(

פורסם

The board only works with Northwood CPUs so basically there's no way to use your CPU with it.

פורסם
  • מחבר

The board only works with Northwood CPUs so basically there's no way to use your CPU with it.

אתה בטוח ב 100% ?! :-[

אין ל עכשיו כסף לקנות מעבד חדש ככה שנראה לי אני אצתרך להסתדר הרבה זמן עם הפנטיום 3 שלי :'(

פורסם

Yep, the Willi needs 1.75 Vcore (or was it 1.85?) and the Northwood uses 1.525 Vcore usually and has 512 kb of cache, as you can see in the list, all of the CPUs written there except the Celerons have 512 kb of cache, which means they are all Northwood.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אני צריך לקחת מאמא שלי כסף, דבר שאני ממש לא אוהב לעשות...

ואם כבר אני קונה אז אני הולך על ה 2.8 או על ה 3 ג'יגהרץ, מה נראה לכם?

פורסם

במקרה שלך כמו שאמרתי לך בטלפון 2.6C הכי מתאים והכי זול והכי משתלם בשבילך מכל הבחינות...

פורסם
  • מחבר

החלטתי שאני אסתפק ב 2.6, ביום ראשון אני אקנה את המעבד... :P

פורסם

תתחדש,ואני מסכים 2.6 מספיק....אם אתה מוצא מקום שההבדל בין 2.6 למשל ל 2.8 ממש זניח אז לך על זה :P

פורסם

מעבד מעולה, אתה תרגיש ביצועים אחרים לגמרי ממש עולם אחר אחרי שתקבל את המעבד

תתחדש

פורסם

Yep, the Willi needs 1.75 Vcore (or was it 1.85?) and the Northwood uses 1.525 Vcore usually and has 512 kb of cache, as you can see in the list, all of the CPUs written there except the Celerons have 512 kb of cache, which means they are all Northwood.

1.75

;)

1.85 והמעבד היה בסוטול

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני רוצה לעשות אוברלוק טוב, והמכפלה ב 2.6 היא נמוכה יותר מאשר ה 3 או ה 2.8 ככה שאני אצתרך להעלות את הFSB יותר כדי לקבל מהירות גבוהה יותר, והבעיה היא שיש לי זכרונות של 400 מגה הרץ, אומנם הם אוברקלוקרים טובים ואני משאר שהם יחזיקו אוברקלוק של 30-40 מגה הרץ אבל עדיין זה לא מספיק כי אני רוצה להריץ את המערכת כשהיא בסינכרון עם הזכרונות...

פורסם

דווקא ה2.6C הוא יותר טוב לOC מאשר ה2.8.

פורסם

אתה רואה ? כמו שאמרתי! ה2.6 משתלם כמעט מכל הבחינות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים