פורסם 2012 ביוני 1413 שנים היהאם אפשר להתקין MUGEN3 עם זכרונות גבוהים כמו G.SKill Ripjaw?הייתי בKSP ונדהמתי מהתשובות המטומטמות שלהם. הם לא יודעים אם מתאים. שאלתי אם אפשר לבדוק אם זה מתאים, רק לשים על המעבד בלי להרכיב ואמרו לי שברגע שפותחים את הקופסה אין החזרה של המוצר. קראתי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם רשום שאפשר להחזיר באריזה מקורית, אבל לא כתוב שאי אפשר לפתוח ולהחזיר לאריזה. פשוט איש מכירות תמוה (חדש). היה גם שם איש שרצה שיכבדו את ההבטחה שלהם למחיר הכי נמוך בעיר, כי חנות אחרת מוכרת יותר בזול, והנציג עונה לו שאיך הוא יודע שהחנות השנייה לא מוכרת מוצרים גנובים..בקיצור, תשובות של ילדים מפגרים מקבלים שם, אשמח לעזרתכם.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים אם אתה עובד עם שני סטיקים של זכרון מקם אותם הכי רחוק שאפשר מהקירור ולא תיהיה בעיה. אם אתה עובד עם ארבע סטיקים או יותר פשוט תמקם את המאוורר על הקירור בחלק התחתון שלו (הכי קרוב לכרטיס המסך)
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אתה יכול גם להרים את המאוורר על פני הקירור ככה שבעיה לא צריכה להיות..תתחדש
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים כמו שנאמר אתה באמת יכול להרים טיפה את המאורר כלפי מעלה ובעצם להכניס את הזיכרונות.או שאתה יכול להוזיז אותם ימינה במידה ויש לך סלוטים פנויים.בנוסף: ממליץ לך לבדוק אם הקירור הנ"ל נכנס לך במארז (אם הדלת תסגר!)משהו שממש חייבים לקחת בחשבון.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים טוב דבר ראשון KSP זו אחלה חנות.. היא זולה וטובה מאוד... טוב תמיד חשוב לדעת מה רוצים
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים לא הכי זולה... גם שמציגים לה מחירים זולים יותר היא לא מוכנה לרדת יותר. אחרים כן!טובה? על טעם וריח... אני לא התלהבתי ממנה, רק אם אין בררה אני נכנס לשם מעדיף את RSM.שם גם משווים לי מחירים והכי חשוב יש עם מי לדבר ואין צורך לחכות בתור 30 דקות (ולפעמים זה בשביל חבילת דיסקים!)
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים KSP חברה של מטומטמים,יש לקנות מהם רק חומרה וגם זה רק במקרה שהמחיר הינו זול משמעותית!! (נכוותי מהם מס' פעמים).בקיצור..להשתדל לא לרכוש מהם מוצרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.