פורסם 2012 ביוני 1413 שנים הבנתי שלמעבד יש יכולת של OC פנימית מוגבלת שלא מצריכה קירור חדש ויכולת גבוהה מדי בOC, זה נכון?תודה
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר משום מה הייתי בטוח שהכל רשום לי בפרופיל בצד, אבל זה נמחק.Intel Core i5 750, 2.67 MHz ARCTIC COOLING Freezer 7Intel Whitesburg DP55WBתודה.
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים תתחיל לעשות ניקויי למחשב והחלפת מחשה טרמית למעבד, זה טמפרטורות שמסוכנות למעבד (וזה לא מתאים לקירור שלך).
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר תתחיל לעשות ניקויי למחשב והחלפת מחשה טרמית למעבד, זה טמפרטורות שמסוכנות למעבד (וזה לא מתאים לקירור שלך).כמה הוא אמור להראות?בכל זאת זה מאמץ של 100 אחוז...
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים ניקוי ורענון משחה יעזרו..אבל אני בספק עד כמה.. בכל מקרה פותח התרד לפני שאתה רץ הלאה..תבדוק מה המצב עם הטמפ' והקירור (RPM תקין וכו) תרענן משחה בהתאם.. אתה צריך להישאר בטמפ' סבירה 70-75 במאמץ.. יש המון מידע בפורום, ביקורות ומדריכים באתר
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים מחבר ניקוי ורענון משחה יעזרו..אבל אני בספק עד כמה.. בכל מקרה פותח התרד לפני שאתה רץ הלאה..תבדוק מה המצב עם הטמפ' והקירור (RPM תקין וכו) תרענן משחה בהתאם.. אתה צריך להישאר בטמפ' סבירה 70-75 במאמץ.. יש המון מידע בפורום, ביקורות ומדריכים באתר מהו הRPM התקין? אצלי הוא עומד על 2000.... ולכמה פעמים מספיק 4גרם של משכה טרמית? תודה לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.