עבור לתוכן

המלצה למארז מקורר ושקט - עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה.

הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון.

כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה).

מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט.

בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני מוכן לחרוגל -450 או אפילו 500.

תודה מראש :)

פורסם

לדעתי הבחירה הכי נכונה (עם חסכון של 100 שח) תהיה Antec Eleven Hundred

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=330

כולל מאוורר 200 ממ עליון ומאוורר 120 ממ אחורי לפליטת אוויר חם, כמובן תצטרך להוסיף מאוורר אחד או שניים מקדימה (לבחירתך) להכנסת אוויר קר למארז, עניין של כמה עשרות שקלים. סך הכל המארז די שקט ומציע אפשרויות סידור כבלים נוחות.

אם אתה רוצה כבר רמת שקט אחת מעל, תצטרך לחרוג מה-500 לאיזור ה 550 ואז תוכל לקנות את Antec P280 ששווה לחלוטין את הכסף, כולל שני מאווררי 120 ממ עליונים ואחד אחורי, אבל לא כולל קדמיים, תצטרך להוסיף אחד או שניים גם אבל המארז חרישי לגמרי ונראה מעולה, וסידור הכבלים שלו גם מאוד מאוד נוח לזרימת אוויר מקסימלית בתוך המארז.

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=330

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות, עברתי עליהם ונראה שה-P280 הכי משתלם לי (אני יכול להשיג אותו במחיר ממש טוב).

השאלה שלי היא אם הוא יקרר מספיק את המערכת שלי:

מעבד: I5 2300 - קירור סטוק של אינטל

כרטיס מסך: Sapphire HD 6870

לוח אם: GA-H61M-S2V-B3

אם כן, אני כרנאה אלך עליו כי כמו שאמרתי אני יכול להשיג אותו במחיר ממש טוב.

פורסם

הוא יקרר לך את המערכת בצורה טובה מאוד, יש גם ביקורת עליו כאן באתר תקרא אותה, רק קח בחשבון שבשביל ביצועי קירור מירביים תצטרך להוסיף לו זוג מאווררי 120ממ מקדימה שלא כלולים עם המארז, תוספת של 70-100 שח למחיר שאתה מתכוון להוציא עליו.

בכל מקרה מארז מעולה, מומלץ.

פורסם

אין צורך להוסיף לו כלום. החומרה שלך לא חריגה מבחינת התחממות, היא אפילו קרירה יחסית (אלא אם כן אתה מתכנן OC רציני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים