פורסם 2012 ביוני 1313 שנים שלום,אני מעוניין לאוזניות IN EAR בתקציב של 200-300 ש"ח . אפשר גם מאיבייחשוב שיהיה מיקרופון לאוזניות.עד עכשיו הייתי עם האוזניות המקוריות של סמסונג והם לא משהו בכלל.אחר כך החלפתי לMONSTER BEATS TOUR חיקוי והם באיכות ירודה.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות, שהקול לא "יברח" החוצה.אני ישתמש בהם לרכיבה על אופניים/קורקינט חשמלי אז חשוב שהם לא יפלו לי באמצע הנסיעה(מה שקורה עם הBEATS )תודה.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים שלום, אני מעוניין לאוזניות IN EAR בתקציב של 200-300 ש"ח . אפשר גם מאיביי חשוב שיהיה מיקרופון לאוזניות.עד עכשיו הייתי עם האוזניות המקוריות של סמסונג והם לא משהו בכלל. אחר כך החלפתי לMONSTER BEATS TOUR חיקוי והם באיכות ירודה. חשוב שהאוזניות יהיו אטומות, שהקול לא "יברח" החוצה. אני ישתמש בהם לרכיבה על אופניים/קורקינט חשמלי אז חשוב שהם לא יפלו לי באמצע הנסיעה(מה שקורה עם הBEATS ) תודה. MEELECTRONICS M6, גם איכות וגם נכנס ב100 ש"ח כול משלוח
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר התקציב 200-300 אם לא שמת לב יש אולי אופציות אחרות? למרות שאם זה עונה לדרישות שלי אין לי בעיה לחסוך את הכסף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.