פורסם 2012 ביוני 1313 שנים יש לי כרגע אנטי וירוס NORTON 360 V6 הוא נחשב בסדר? ויש עוד תוכנות עזר שיכולות למצוא וירוסים וכל מני שהמחשב יעבוד יותר טוב ? תודה רבה יום טוב
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים ראשית אין שום דבר שיכול להחליף את האנטיוירוס שבין האוזניים.הגיון בריא ועבודה נכונה עם המחשב חוסכים הרבה עוגמת נפש בהמשך - אם אתה לא תכנס למקומות מפוקפקים - סביר להניח שתהיה יותר מוגן.שנית - לשמור על מערכת הפעלה מעודכנת (ברמת עדכוני א"מ ופרצות).לא למהר לפתוח פורטים ואו הפנייתם.מועבר לתוכנה - בברכת מחשוב בטוח,גבריאל
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים אין כזה דבר מחשב בטוח ב100 אחוז אבל יש אפשרות להשאר בסביבה מאובטחת יותר.בעקרון מוצרי האבטחה של חברת סימנטק הם מאוד טובים למרות שמכבדים קצת על המחשב וברגע שהמחשב הוא חלש זה מאיט את כל המערכת.רצוי להשתמש בfaire wall זה של וינדוס עושה עבודה לא רעה במיוחד זה של וינדוס 7 מוצר נוסף שאהבתי הוא של zone alramתתקין תוכנת אנטי ספאם כלשהיא.תעובד על יוזר רגיל ולא אדמינסטרטור תחליף סיסמאות כל כמה זמן הן למחשב והןבאתרים השונים כדוגמאת פייסבוק וכ'ו.על תאשר שמירת סיסמאות אלא תקליד אותן כל פעם בכניסה.אם יש לך רשת אלחוטית בבית תאבטח אותה בPSKA2 ותשנה לה סיסמאות מפעם לפעם אם יש לך כפתור הדלקה וכיבוי של השידור האלחוטי דאג שהוא יהיה כבוי כשאין צורך בו.תעדכן בקביעות את מערכת ההפעלה ותוכנות האבטחה ולפחות פעם בחודש תבצע סריקה מלאה וירוסים רוגלות וספאם וכ'ו.אל תכנס לאתרים מפוקפקים.בגדול למשתמש הביתי זה אמור להספיק.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר הבנתי גבר..אבל חיפשתי יותר תוכנות בשביל אם אני כבר במצב שיש לי איזה וירוס ואני לא יכול לעשות כלום מבין?ובסוף מחקתי את NORTON בגלל ששחכתי שיש לנו חוזה בESET SMART SECURITY 4 בבזק..איך הוא בעיקרון?
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים אם כבר יש לך וירוס תלוי איזה סוג של וירוס,יש כאלו ששום תוכנה לא תוציא אותם ובמקרה הטוב פורמט מלא יפתור את הבעיה במקרה הרע יכול להגרם גם נזק פיזי לחומרה.כתבתי לך על FAIRE WALL שאני השתמשתי בו בעברי למרותצ שזה של וינדוס הוא גם יחסית בסדר למשתמש הביתי.אין בבזק ESET הם משווקים אנטי וירוס של מקאפי אולי אתה מתכוון לבזק בינלאומי
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר אם כבר יש לך וירוס תלוי איזה סוג של וירוס,יש כאלו ששום תוכנה לא תוציא אותם ובמקרה הטוב פורמט מלא יפתור את הבעיה במקרה הרע יכול להגרם גם נזק פיזי לחומרה.כתבתי לך על FAIRE WALL שאני השתמשתי בו בעברי למרותצ שזה של וינדוס הוא גם יחסית בסדר למשתמש הביתי.אין בבזק ESET הם משווקים אנטי וירוס של מקאפי אולי אתה מתכוון לבזק בינלאומייש לESET הזה פייראוול שלו.וכנראה בזק בינלאומי..איך האנטי וירוס ESET SS לעומת NORTON 360?
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים תראה נורטון היו מאז ומתמיד חזקים באבטחה אבל זה בא על פגיעה קשה במשאבי המערכת,הייתה לי תקופה ארוכה ESET NOD32 וכן חטפתי איתו וירוס דרך הפייסבוק אבל זה לא פקטור למדידה.אני משתמש אישית באנטי וירוס נורטון 2011 והוא מצויין יש גם קספרסקי ומקאפי וESET זה הנפוצים ביותר מי טוב יותר קשה לקבוע זה צריך לדבר עם מומחי אבטחה אולי תוכל למצוא מאמר כזה ברשת אני יכול לעהיד כרגע על הנורטון נמצא איתו כשנה תוכנה חזקה ומצויינת נועלת די טוב את המחשב
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר תראה נורטון היו מאז ומתמיד חזקים באבטחה אבל זה בא על פגיעה קשה במשאבי המערכת,הייתה לי תקופה ארוכה ESET NOD32 וכן חטפתי איתו וירוס דרך הפייסבוק אבל זה לא פקטור למדידה.אני משתמש אישית באנטי וירוס נורטון 2011 והוא מצויין יש גם קספרסקי ומקאפי וESET זה הנפוצים ביותר מי טוב יותר קשה לקבוע זה צריך לדבר עם מומחי אבטחה אולי תוכל למצוא מאמר כזה ברשת אני יכול לעהיד כרגע על הנורטון נמצא איתו כשנה תוכנה חזקה ומצויינת נועלת די טוב את המחשבאל תלחיץ אותי חח למה יש לי עסקה עם בזק בינלאומי בשביל הESET הזה ואני מקווה מאוד שהוא יעזור למה נורטון מצא וירוס שהוא לא מצא..
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים הכי חשוב שתעדכן אותו באופן קבוע אין לך מה להלחץ יתר על המידה אגב היה לי גם מקאפי שעליו אני ממליץ הכי פחות לפי דעתי בלבד ואם אתה רוצה פירוט והשוואות מדוייקות תצטרך לחפש מאמרים של אני אבטחת מידע שעשו בדיקות לתוכנות הנ'ל.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים איך אני יכול לשמור על המחשב הכי מוגן שאפשר?תנתק את האינטרנט ותדביק מסקנטייפ על חיבורי ה USB.הכי מאובטח שאפשר - יותר מכל תוכנה אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.