עבור לתוכן

איך אני יכול לשמור על המחשב הכי מוגן שאפשר?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע אנטי וירוס NORTON 360 V6 הוא נחשב בסדר?

ויש עוד תוכנות עזר שיכולות למצוא וירוסים וכל מני שהמחשב יעבוד יותר טוב ?

תודה רבה יום טוב

פורסם

ראשית אין שום דבר שיכול להחליף את האנטיוירוס שבין האוזניים.

הגיון בריא ועבודה נכונה עם המחשב חוסכים הרבה עוגמת נפש בהמשך - אם אתה לא תכנס למקומות מפוקפקים - סביר להניח שתהיה יותר מוגן.

שנית - לשמור על מערכת הפעלה מעודכנת (ברמת עדכוני א"מ ופרצות).

לא למהר לפתוח פורטים ואו הפנייתם.

מועבר לתוכנה - בברכת מחשוב בטוח,

גבריאל

פורסם

אין כזה דבר מחשב בטוח ב100 אחוז אבל יש אפשרות להשאר בסביבה מאובטחת יותר.

בעקרון מוצרי האבטחה של חברת סימנטק הם מאוד טובים למרות שמכבדים קצת על המחשב וברגע שהמחשב הוא חלש זה מאיט את כל המערכת.

רצוי להשתמש בfaire wall זה של וינדוס עושה עבודה לא רעה במיוחד זה של וינדוס 7 מוצר נוסף שאהבתי הוא של zone alram

תתקין תוכנת אנטי ספאם כלשהיא.

תעובד על יוזר רגיל ולא אדמינסטרטור תחליף סיסמאות כל כמה זמן הן למחשב והןבאתרים השונים כדוגמאת פייסבוק וכ'ו.

על תאשר שמירת סיסמאות אלא תקליד אותן כל פעם בכניסה.

אם יש לך רשת אלחוטית בבית תאבטח אותה בPSKA2 ותשנה לה סיסמאות מפעם לפעם אם יש לך כפתור הדלקה וכיבוי של השידור האלחוטי דאג שהוא יהיה כבוי כשאין צורך בו.

תעדכן בקביעות את מערכת ההפעלה ותוכנות האבטחה ולפחות פעם בחודש תבצע סריקה מלאה וירוסים רוגלות וספאם וכ'ו.

אל תכנס לאתרים מפוקפקים.

בגדול למשתמש הביתי זה אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי גבר..אבל חיפשתי יותר תוכנות בשביל אם אני כבר במצב שיש לי איזה וירוס ואני לא יכול לעשות כלום מבין?

ובסוף מחקתי את NORTON בגלל ששחכתי שיש לנו חוזה בESET SMART SECURITY 4 בבזק..איך הוא בעיקרון?

פורסם

אם כבר יש לך וירוס תלוי איזה סוג של וירוס,יש כאלו ששום תוכנה לא תוציא אותם ובמקרה הטוב פורמט מלא יפתור את הבעיה במקרה הרע יכול להגרם גם נזק פיזי לחומרה.

כתבתי לך על FAIRE WALL שאני השתמשתי בו בעברי למרותצ שזה של וינדוס הוא גם יחסית בסדר למשתמש הביתי.

אין בבזק ESET הם משווקים אנטי וירוס של מקאפי אולי אתה מתכוון לבזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

אם כבר יש לך וירוס תלוי איזה סוג של וירוס,יש כאלו ששום תוכנה לא תוציא אותם ובמקרה הטוב פורמט מלא יפתור את הבעיה במקרה הרע יכול להגרם גם נזק פיזי לחומרה.

כתבתי לך על FAIRE WALL שאני השתמשתי בו בעברי למרותצ שזה של וינדוס הוא גם יחסית בסדר למשתמש הביתי.

אין בבזק ESET הם משווקים אנטי וירוס של מקאפי אולי אתה מתכוון לבזק בינלאומי

יש לESET הזה פייראוול שלו.וכנראה בזק בינלאומי..איך האנטי וירוס ESET SS לעומת NORTON 360?

פורסם

תראה נורטון היו מאז ומתמיד חזקים באבטחה אבל זה בא על פגיעה קשה במשאבי המערכת,הייתה לי תקופה ארוכה ESET NOD32 וכן חטפתי איתו וירוס דרך הפייסבוק אבל זה לא פקטור למדידה.

אני משתמש אישית באנטי וירוס נורטון 2011 והוא מצויין יש גם קספרסקי ומקאפי וESET זה הנפוצים ביותר מי טוב יותר קשה לקבוע זה צריך לדבר עם מומחי אבטחה אולי תוכל למצוא מאמר כזה ברשת אני יכול לעהיד כרגע על הנורטון נמצא איתו כשנה תוכנה חזקה ומצויינת נועלת די טוב את המחשב

פורסם
  • מחבר

תראה נורטון היו מאז ומתמיד חזקים באבטחה אבל זה בא על פגיעה קשה במשאבי המערכת,הייתה לי תקופה ארוכה ESET NOD32 וכן חטפתי איתו וירוס דרך הפייסבוק אבל זה לא פקטור למדידה.

אני משתמש אישית באנטי וירוס נורטון 2011 והוא מצויין יש גם קספרסקי ומקאפי וESET זה הנפוצים ביותר מי טוב יותר קשה לקבוע זה צריך לדבר עם מומחי אבטחה אולי תוכל למצוא מאמר כזה ברשת אני יכול לעהיד כרגע על הנורטון נמצא איתו כשנה תוכנה חזקה ומצויינת נועלת די טוב את המחשב

אל תלחיץ אותי חח למה יש לי עסקה עם בזק בינלאומי בשביל הESET הזה ואני מקווה מאוד שהוא יעזור למה נורטון מצא וירוס שהוא לא מצא..

פורסם

הכי חשוב שתעדכן אותו באופן קבוע אין לך מה להלחץ יתר על המידה אגב היה לי גם מקאפי שעליו אני ממליץ הכי פחות לפי דעתי בלבד ואם אתה רוצה פירוט והשוואות מדוייקות תצטרך לחפש מאמרים של אני אבטחת מידע שעשו בדיקות לתוכנות הנ'ל.

פורסם
איך אני יכול לשמור על המחשב הכי מוגן שאפשר?

תנתק את האינטרנט ותדביק מסקנטייפ על חיבורי ה USB.

הכי מאובטח שאפשר - יותר מכל תוכנה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים