עבור לתוכן

מספר שאלות שיפוץ אייפון 4

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר שאלות:

1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה

והמסך.

הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע

אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה?

2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא...

3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)?

כי הוא עבד פיקס חצי שנה....

תודה לעונים

פורסם

"שיפוץ" לא יעלה לך 700, יותר כמו 130~ ש"ח בהנחה שרק הסוללה והמסך תקולים. שווה לך.

פורסם
  • מחבר

130ש"ח?

או 1300 ש"ח

במידה ואני לא מחליף חלק מקורי למסך

יש מספר אתרי םשבדקתי

מסך 350+-

חלק אחורי 250-350

וסוללה 150-200

זהו :0?

פורסם

מזה המחירי שחיטה האלה? אין דבר כזה חלק מקורי של אפל אלא אם כן אתה הולך ל Apple Store בחו"ל.

המחירים שלקחתי הם מאיביי.. משהו כמו 100 ש"ח למסך + דיגיטייזר + פאנל קדמי, ועוד משהו כמו 35 ש"ח לסוללה. פאנל אחורי יעלה לך משהו כמו עוד 25-35 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

^_______^

ומישהו יכול לענות על השאר לגבי המים והסוללה

פורסם

אם הוא עובד פרפקט למה לגעת?

If it ain't broken, don't fix it

פורסם

אתה רוצה לתקן אותו לבד או לתת לחנות?

פורסם

אני מצטרף ל-LOSNIR, הייתי מזמין חלפים סינים במחיריי זנות, כי הסבירות להשיג חלקים מקוריים של אפל הוא קלוש וקטן והם מאוד-מאוד יקרים (אתה יכול לראות הסיפור המצחיק והמפגר עם ה-HDD של WD שאחד שילם 1200 שקל בשבילו).

לפרק את האייפוד 4/4S זה אחד הקלים ונדמה לפעמים כאילו המכשיר נבנה למטרה זו. יש רק לקחת בחשבון שצריך מפתח T6 אאל"ט בצורת כוכב לפתוח את ה-2 ברגים למטה. זה מטלה פשוטה שכל אדם שיש לו טיפל'ה ידיים ימיניות יכול לעשות.

סיבה נוספת שהייתי בוחר בחלפים סינים היא הוצאות מינימליות. אין לדעת מתי המכשיר שלך ימות טוטאלית מקורוזיה. זה כמו פצצה מתקתקת שאין לדעת מתי תתפוצץ, כך אין לדעת מתי המכשיר ישבות חיים. לכן בהנחה והוא כן ימות בשלב מסוים שכזה, הייתי ממליץ להוציא כמה שפחות, שלא "תשקיע לחינם".

הדבר היחיד שהייתי מוודא שהוא אכן אמין, הוא נושא הסוללה. תברר שמדובר ביצרן נורמלי ולא סיני (הכוונה בסיני היא כשם גנאי למוצר גרוע ונחות. בסופו של יום הכל כיום מיוצר בסין ותלוי בבקרת אייכות ומשתנים נוספים. BTW, האייפון מיוצר בסין במפעל של פוקסקון).

פורסם
  • מחבר

הוא פל לתוך כוס מים ותוך שניות יצא משם

לא ניראלי שתהיה בעייה

אני מעדיף לא לפרק לבד עד שאני לא אבין איך במחשב יעבוד בכל זאת אייפון ראשון שלי ^_^

זה לא כמו מחשב :P

ואני אעדיף לקנות מהארץ סוללה ב100 ש"ח כולל מצאתי חנות כזאת...

אוקי תודה...

פורסם

חבל, זו ככל הנראה סוללה סינית שעולה באיביי במקס 20 שקל.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי לא מוכן לשלם באיבי

אני כבר אראה אני ארוויח בחופש משהו כמו 500 ש"ח ואז אבקש שישלים לי כמה שצריך ואולי תהיה לי סוללה איכותית...

פורסם

פתח כרטיס אשראי נטען של ויזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים