פורסם 2004 בינואר 721 שנים איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12,והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מאוורר - "ventilator/fan" "וונטילאטור" - עצם עגול המסתובב ע"י מנוע ודוחף אוויר בעזרת מספר להבים, בד"כ מעוגן ע"י מסגרת מתאימה.מה שאתה מקבל עם מעבד ה "BOX" הוא "גוף קירור" (או בלעז heat sink), מצורף עם מאוורר (^^^^).אז הגוף קירור הסטנדרטי שאתה מקבל עם מעבד BOX של AMD הוא די בסיסי - ויספיק אם אין לך כוונות המהרה כלשהן.אם אתה בכל זאת מעוניין לקנות גוף קירור נפרד אתה מוזמן להשתמש באופציית החיפוש, או ללכת ל'תרד הדביק בראש הפורום שם יש המלצות מדורגות ל"מה לקנות".בהצלחה.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר תודה שהסברת לי מה זה מאוורר הוצאת את זה בטח ממילון אבן ששון ומה לגבי השאלה השניה? והמאוור שאני מקבל עם המעבד , של איזה חברה הוא, ואיך הוא נראה?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים לפי דעתי הולקאנו 12 הוא סבבה ביותר פלוס אל תשכח שהוא מחברת Tt שהם בין החברות המובילות בשוק היום
פורסם 2004 בינואר 721 שנים סתם סינק מעפן, זה מה שאמור להגיע, לפעמים נותנים משהו אחר (אצלי הוא על סלרון 400)...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר תודה רבה על התמונה עכשיו אני מביןעכשיו לגבי השאלה השניהיש למשהו תשובה?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים של איזה חברה הוא? הוא ג'נרי כזה כתוב עליו רק AMD ומספר סידורי כזה + בר קוד הוא ידוע בעולם כמאוורר המקורי הירוק...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר של איזה חברה הוא? הוא ג'נרי כזה כתוב עליו רק AMD ומספר סידורי כזה + בר קוד הוא ידוע בעולם כמאוורר המקורי הירוק... לא אני מתכוון לשאלה הזו: המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני לא ידוע אם המאוורר סיפר יותר טוב מהוולקנו 10, אבל מה שבטוח שהוא הרבה יותר טוב מה-12, אם אני לא טועה.. : הוולקנו 12 נחשב כאחלה קירור בשביל מחיר נמוך, והוא מצויין לאוברקלוק!
פורסם 2004 בינואר 721 שנים ה 12 הכי טוב10 לא משהו, סתם כזה. לא שווה לקנות אותו.הפריג'רוק פסדר אבל עדיף משהו יותר חזק בשביל OC.ה 12 בחירה מעולה.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים לא יכול להיות שאתה מקבל מאוורר של SPIRE כאשר המעבד הוא באריזת BOX.ה SPIRE די טוב ושקט, לא לאוברקלוק כבד אבל הרבה יותר טוב ושקט מהמאוורר המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.