פורסם 2012 ביוני 1213 שנים ^^מי בכלל שואל את החברה? אתה מפעיל Tethering במכשיר, מבחינת החברה מדובר בגלישה רגילה באינרנט. מהצד שלהם לא נעשה שום דבר שונה. ואז הם מנסים לעלות על זה, אבל בגדול אין להם שום דרך לחסום את האפשרות. אולי במכשירים שנמכרים אצל המפעילות הם יכולים לסדר משהו תוכנתי, אבל לא ככה סתם.
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים ועדיין מפעילות בארה"ב חוסמות TETHERING למי שאין חבילה מתאימה גם במכשירי אנדרואיד...
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים פה יש תיאוריות על איך זה נעשהhttp://www.howardforums.com/showthread.php/1736698-Can-ATT-detect-tethering-on-Android-4G-Devicesבנוסף, באורנג' באמת המכשיר משתמש בנקודות גישה שונות (uwap/uinternet לגלישה רגילה וmodem לtethering)
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים אבל בהוט לא. אני גם חושב שהUSER AGENT זו הדרך היחידה, אבל יש כל כך הרבה דרכים להתגבר על זה. מה אכפת לחברה איך אני מנצל את ה3 גיגה שלי?
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים קראת את השרשור?הנה למשל עוד שיטהI can tell you from a network engineering perspective that TTL is almost certainly how they detect it. There's an extra hop and it shows up VERY clearly in the TTL being one lower on requests from the computer.מה אכפת להם?הם פשוט רוצים עוד כסף...מבחינת תעבורה - מספיק שהמחשב שלך יתקשר עם השרת של WINDOWS UPDATE (או האנטי וירוס או הדרייבר של NVIDIA) בשביל להדליק להם מנורה אדומה.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים TTL ניתן לעקוף למשל בעזרת ClockworkMod Tetherהטכניקה שננקטת בתוכנה היא שהיא עובדת במצד פרוקסי ולא כמו ראוטר, לכן אין שינוי ב TTL.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים לא מבין דבר אחד, אני בסלקום עם אייפון, אני עושה thethering המון, ואף פעם לא צלצלתי והפעלתי איזה שרות מסויים אצלם כדי לאפשר זאת. מהיום הראשון שלי עם האיפון היתה לי את האפשרות. אתם רוצים להגיד לי שבאורנ'ג זה לא ככה?!
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים באייפון ספציפית כל הרשתות יכולות לחסום בקלות. המכשיר "מדווח" כשעושים tethering
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים בהורדת קליפים מיוטוב בעזרת MxTube (מהסידיה) המהירות לא עוברת את ה64kb (בהוט), מעצבן..
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחבר שוב, אתה לא קורא לעומק. מי שמשתמש בשירות כיום יוכל בלי שינוי עד אשר הוא יבצע איזשהו שינוי בקו. אז לא יוכל עד אשר יאשר לשלם 20 שקלים לחודש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.