עבור לתוכן

מהיום: לקוח אורנג'? 20 שקל לTethering... לחודש!

Featured Replies

פורסם

^^

מי בכלל שואל את החברה? אתה מפעיל Tethering במכשיר, מבחינת החברה מדובר בגלישה רגילה באינרנט. מהצד שלהם לא נעשה שום דבר שונה. ואז הם מנסים לעלות על זה, אבל בגדול אין להם שום דרך לחסום את האפשרות. אולי במכשירים שנמכרים אצל המפעילות הם יכולים לסדר משהו תוכנתי, אבל לא ככה סתם.

• תגובות 71
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועדיין מפעילות בארה"ב חוסמות TETHERING למי שאין חבילה מתאימה גם במכשירי אנדרואיד...

פורסם

אבל בהוט לא. אני גם חושב שהUSER AGENT זו הדרך היחידה, אבל יש כל כך הרבה דרכים להתגבר על זה. מה אכפת לחברה איך אני מנצל את ה3 גיגה שלי?

פורסם

קראת את השרשור?

הנה למשל עוד שיטה

I can tell you from a network engineering perspective that TTL is almost certainly how they detect it. There's an extra hop and it shows up VERY clearly in the TTL being one lower on requests from the computer.

מה אכפת להם?

הם פשוט רוצים עוד כסף...

מבחינת תעבורה - מספיק שהמחשב שלך יתקשר עם השרת של WINDOWS UPDATE (או האנטי וירוס או הדרייבר של NVIDIA) בשביל להדליק להם מנורה אדומה.

פורסם

TTL ניתן לעקוף למשל בעזרת ClockworkMod Tether

הטכניקה שננקטת בתוכנה היא שהיא עובדת במצד פרוקסי ולא כמו ראוטר, לכן אין שינוי ב TTL.

פורסם

אפשר לעקוף את רוב הדברים

אבל זה דורש הרבה hassle מצד המשתמש

פורסם

לא מבין דבר אחד, אני בסלקום עם אייפון, אני עושה thethering המון, ואף פעם לא צלצלתי והפעלתי איזה שרות מסויים אצלם כדי לאפשר זאת. מהיום הראשון שלי עם האיפון היתה לי את האפשרות.

אתם רוצים להגיד לי שבאורנ'ג זה לא ככה?! :kopfpatsch:

פורסם

זה כן.

לפחות היה.

פורסם

באייפון ספציפית כל הרשתות יכולות לחסום בקלות. המכשיר "מדווח" כשעושים tethering

פורסם

בהורדת קליפים מיוטוב בעזרת MxTube (מהסידיה) המהירות לא עוברת את ה64kb (בהוט), מעצבן..

פורסם

אבל ההורדה היא דרך המכשיר..

כנראה שהם באמת משתמשים ב User agent.

פורסם

בינתיים לא נתקלתי בהאטות מיוחדות בשימוש כHOTSPOT. אם ארגיש אעבור לגולן.

פורסם
  • מחבר

שוב, אתה לא קורא לעומק. מי שמשתמש בשירות כיום יוכל בלי שינוי עד אשר הוא יבצע איזשהו שינוי בקו. אז לא יוכל עד אשר יאשר לשלם 20 שקלים לחודש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים