פורסם 2012 ביוני 1113 שנים ממחר (שלישי) בבוקר, כל לקוח של חברת אורנג' שירצה להשתמש בסמארטפון שלו כמודם סלולרי, יאלץ להפרד מ20 שקלים בכל חודש.לקוחות שכבר משתמשים בו כמודם כיום, יוכלו להשתמש בו עד הפעם הבאה שיבצעו שינוי בקו שלהם (שינוי תכנית/שדרוג וכו'). אחרי זה יאלצו לשלם.חוקי? כנראה. מסריח? מאוד.עריכה:אורנג' מנחה את עובדיה, אם וכאשר לקוח מעלה את סוגיית החוקיות של כל העניין לענות בכך ש"הדבר נהוג בכל העולם וכי חברת פלאפון והוט מתכננות להגביל את הגלישה כמודם סלולרי בעתיד".
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים הם בכח רוצים לדחוף מתחרים לזרועות של החברות החדשות? איך הם בדיוק יעלו על זה?
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מחבר אם אתה עם אייפון אז זה יהיה לך בחינם רק אם ביקשת במפורש לאקטב שירות שנקרא MODEM APN במערכת של אורנג'וכמו שאמרו, לחברה זה פשוט מאוד לעקוב אחרי זה. בשביל אייפונים צריכים לבקש בין כה וכה מנציג להפעיל אופציה מסוימת (פשוט עד עכשיו זה היה בחינם..) ובאנדרואיד יש איזה משהו אוטומטי שהיה עושה את זה, שמעכשיו רק אם משלמים עליו הוא יעבוד.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים למיטב זיכרוני, בחברות החדשות רשום בחוזה שהם מגבילים את המהירות בTETHERING ל64KBPS.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מחבר תסמוך עלי, החברה יודעת בדיוק מתי הלקוח מנסה. ולא רק שהיא יודעת, היא גם חוסמת. בדקנו את זה היום ומי שאין לו את השירות הזה פשוט לא מצליח לעבוד עם המכשיר כמודם סלולרי (באנדרואיד הוא מצליח אבל מי שגולש עליו לא מצליח לגלוש, ובאייפון אי אפשר כלל-זה כותב לפנות לאורנג').
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים מזל שבדיוק שיניתי את התוכנית שלי ביום חמישי האחרון.מזל שבדיוק היום הזמנתי סים בגולן טלקום.למיטב זיכרוני, בחברות החדשות רשום בחוזה שהם מגבילים את המהירות בTETHERING ל64KBPS.לא נכון, זה רק בהוט מובייל. (והאינטרנט מלא בכתבות שמדברות על אי-חוקיות הסעיף הזה)בגולן אין שום שטות כזאת.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים למה חבל שגולן נשענים על סלקום? tethering מהחדר שלי עם קליטה ממש גרועה 2-2.5mbps בממוצע, אני לא רואה מה רע פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.