עבור לתוכן

מהיום: לקוח אורנג'? 20 שקל לTethering... לחודש!

Featured Replies

פורסם

ממחר (שלישי) בבוקר, כל לקוח של חברת אורנג' שירצה להשתמש בסמארטפון שלו כמודם סלולרי, יאלץ להפרד מ20 שקלים בכל חודש.

לקוחות שכבר משתמשים בו כמודם כיום, יוכלו להשתמש בו עד הפעם הבאה שיבצעו שינוי בקו שלהם (שינוי תכנית/שדרוג וכו'). אחרי זה יאלצו לשלם.

חוקי? כנראה. מסריח? מאוד.

עריכה:

אורנג' מנחה את עובדיה, אם וכאשר לקוח מעלה את סוגיית החוקיות של כל העניין לענות בכך ש"הדבר נהוג בכל העולם וכי חברת פלאפון והוט מתכננות להגביל את הגלישה כמודם סלולרי בעתיד".

• תגובות 71
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם בכח רוצים לדחוף מתחרים לזרועות של החברות החדשות? איך הם בדיוק יעלו על זה?

פורסם

לא בעיה לראות את זה מבחינת המיחשוב.

פורסם

מזל שבדיוק שיניתי את התוכנית שלי ביום חמישי האחרון.

פורסם
  • מחבר

אם אתה עם אייפון אז זה יהיה לך בחינם רק אם ביקשת במפורש לאקטב שירות שנקרא MODEM APN במערכת של אורנג'

וכמו שאמרו, לחברה זה פשוט מאוד לעקוב אחרי זה. בשביל אייפונים צריכים לבקש בין כה וכה מנציג להפעיל אופציה מסוימת (פשוט עד עכשיו זה היה בחינם..) ובאנדרואיד יש איזה משהו אוטומטי שהיה עושה את זה, שמעכשיו רק אם משלמים עליו הוא יעבוד.

פורסם

למיטב זיכרוני, בחברות החדשות רשום בחוזה שהם מגבילים את המהירות בTETHERING ל64KBPS.

פורסם

הבנתי שבגולן אין את המגבלה הזו?

פורסם

לא בעיה לראות את זה מבחינת המיחשוב.

איך?

פורסם
  • מחבר

תסמוך עלי, החברה יודעת בדיוק מתי הלקוח מנסה. ולא רק שהיא יודעת, היא גם חוסמת. בדקנו את זה היום ומי שאין לו את השירות הזה פשוט לא מצליח לעבוד עם המכשיר כמודם סלולרי (באנדרואיד הוא מצליח אבל מי שגולש עליו לא מצליח לגלוש, ובאייפון אי אפשר כלל-זה כותב לפנות לאורנג').

פורסם

מזל שבדיוק שיניתי את התוכנית שלי ביום חמישי האחרון.

מזל שבדיוק היום הזמנתי סים בגולן טלקום.

למיטב זיכרוני, בחברות החדשות רשום בחוזה שהם מגבילים את המהירות בTETHERING ל64KBPS.

לא נכון, זה רק בהוט מובייל. (והאינטרנט מלא בכתבות שמדברות על אי-חוקיות הסעיף הזה)

בגולן אין שום שטות כזאת.

פורסם

חבל שגולן נשענים על סלקום.

לפחות בפלאפון האינטרנט מהיר.

פורסם

למה חבל שגולן נשענים על סלקום?

tethering מהחדר שלי עם קליטה ממש גרועה 2-2.5mbps בממוצע, אני לא רואה מה רע פה :nixweiss:

פורסם

Hotmoblie (פלאפון) טכנית יותר טובים מבחינת מהירות גלישה (דרך הנייד).

פורסם

השתמשתי כל היום בפלאפון שלי כHOT SPOT עם סים של הוט מובייל בלי בעיה.

פורסם

זה עד שהם יפעילו את המגבלה ואז לא רק במודם תגלוש לאט אלא גם מהסלולרי שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים