פורסם 2012 ביוני 1113 שנים שלום,אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ.מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו.החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש.הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי):http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח.אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם.תודה רבה מראש!
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים בעיה בכבל שעובר בציר של חיבור המסך ללוח אם.אם אין אחריות אז צריך לפתוח ולהדק את החיבור שאולי קצת רופף.בעיקרון נסה "לשחק" קצת עם המסך, אם זה נעלם וחוזר אז זו הבעיה.
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים הם יש לך מסך של מחשב נייח תחבר אותו לנייד יש לו חיבור בצד ותגיד הם רואים הכל תקין הבעיה בוודאות במה שאמר זה מתגובה 1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.