עבור לתוכן

אוזניות לאימונים עד $150

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים:

אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני.

1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים.

2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי.

3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס.

ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע.

יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ

www.amazon.com

תודה.

פורסם

בשביל אטימה רצינית הייתי הולך על Etymotic, דגם MC5.

פורסם

SE215,

הן אטומות יחסית טוב, אם מישהו מנסה לדבר איתי כשהן מנגנות אני רואה פנטומימה, אבל ככה אתה תשמע רעשים חזקים מבחוץ ואתה תשמע אנשים כשהמוזיקה לא פועלת.

הן אולי לא אטומות ב100% אבל לפחות מהאוזניים הן לא נופלות (וגם לי יש את הבעיה הזאת, יש לי היסטוריה של 3 זוגות IN-EAR שתמיד היו יוצאות לי מהאזניים בזמן ריצה, ואחת מהן אפילו בעת הליכה רגילה)

איכות הסאונד מצויינת.

פורסם
  • מחבר

SE215,

הן אטומות יחסית טוב, אם מישהו מנסה לדבר איתי כשהן מנגנות אני רואה פנטומימה, אבל ככה אתה תשמע רעשים חזקים מבחוץ ואתה תשמע אנשים כשהמוזיקה לא פועלת.

הן אולי לא אטומות ב100% אבל לפחות מהאוזניים הן לא נופלות (וגם לי יש את הבעיה הזאת, יש לי היסטוריה של 3 זוגות IN-EAR שתמיד היו יוצאות לי מהאזניים בזמן ריצה, ואחת מהן אפילו בעת הליכה רגילה)

איכות הסאונד מצויינת.

קראתי עליהם המון, הבעיה איתם שהן מתקלקלות מאוד מהר אם מזיעים עליהם בקצב מהיר. בגלל שאני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע, העתיד שלהן בפח זבל.

אחרי קריאה של כמה שעות מביקורות של אתרים ו REVIEWS, הלכתי על אלו:

http://www.amazon.com/gp/product/B005L38XRS/ref=oh_details_o02_s00_i00

מדהים זו מילה קטנה לתאר את הדבר הזה. נופל? בחלומות, זה דבוק לתנוך של האוזן כמו דבק. סאונד? באס מטורף, בהחלט Kicker לאימונים. המינוס הכי גדול זה המחיר הלא שפוי לאוזניות, אבל לפי היצרן הן חסינות למים, נבחן את זה ונראה עם הזמן.

תודה רבה על ההמלצות.

ה MC5 עם ביקורות מאוד לא טובות:

http://www.amazon.com/Etymotic-Research-Isolating-In-Ear-Earphones/dp/B003S3RFIQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1339558738&sr=1-1&keywords=MC5

קרא את כל אלו שהביאו לו 1-3 כוכבים - שזה בעצם הרוב.

פורסם

אני אוהב לרוץ עם שלי, אני עושה בממוצע 20~30 קילומטר בכל שבוע. כבר חצי שנה כמו חדשות :xyxthumbs:

כמו כן אני בנאדם לא זהיר במיוחד (וזה תיאור ממש קל שגובל בחצי אמת :P) והן אף פעם לא נפלו לי מהאזן.

בכל אופן תתחדש ותהנה עם האוזניות! עיצוב מעניין

פורסם

XMB, בלי להכינס לעצם ההסתמכות על "ביקורות" מאמזון, תעבוד על החשבון שלך ותראה שיותר אנשים מצאו אותן לפחות סבירות (3 כוכבים ומעלה) מגרועות במיוחד. תהנה מהמונסטר שלך, אם חיפשת להרביץ לעור התוף זאת בהחלט החברה לבחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים