עבור לתוכן

מאוורר לכוננים קשיחים. שאלה + המלצה לאחד

Featured Replies

פורסם

מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן).

עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר.

אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים.

אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות)

ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום).

אז, על איזה מהירות להתכוון?

אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מהמאווררים שנמכרים ב-KSP אני אהיה אסיר תודה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=11961

המון תודה מראש.

פורסם

אילו טמפרטורות לא תקינות ללא מאוורר ועם מאוורר, אצלי שאני ללא מאוורר הקשיח לא עובד במנוחה את ה-35 ובמאמץ את ה-43. עם מאוורר אני לא עובד במאמץ את ה-39. המאוורר לא מוריד הרבה מכיוון שהוא לא מחובר עם גוף קירור, אלא רק מזרים אוויר סביבו. תבדוק את תקינות הכוננים זה נשמע לי חשוד.

פורסם

Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 1150RPM

יהיה אופציה טובה, ובאמת 65 זה מאוד חם

פורסם
  • מחבר

עם איוורור זמני (מארז פתוח + מאוורר רגיל) הטמפרטורה עומדת על 42 מעלות.

(אגב, מדובר על 3 כוננים קרובים בחלל קטן - 2x500gb ישנים יחסית של WD + אחד של 2 טרה של סמסונג [הירוק].)

ותודה על ההמלצה.

פורסם

להתקרב לאזור 50-55+ בכונן קשיח זה מאוד לא מומלץ, במיוחד לא לעבוד עם זה תקופה מסוימת.

מבחינת מאווררים כלל הדגמים יהיו מצויינים, אם אתה מחפש שקט וביצועים בקח משהו בטווח של 1200RPM עד 1600RPM יספיק בהחלט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים