עבור לתוכן

מקום ראשון בOC ל2400 XP בפורום...

Featured Replies

פורסם

הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")

פורסם

סבבה אוברקלוק נחמד,אבל יש מלא אנשים שהגיעו לזה ואף מעבר לזה אז ככה שזה לא חדש.

פורסם

אז תכניס למאגר הOC...... חכה תיראה עוד שבוע אני אהיה מקום ראשון באוברקולקים באתר אתה תיראה מה זהההה

פורסם

מה המהירות מקור שלו ?

[glow=green,2,300]איך המערכת הפעלה שלך נראת ככה? יפה לאאלה...[/glow]

סחטיש על האוברקלוקינג אבל האמת היא שזה לא כזה שיא.. אבל סבבה

פורסם
  • מחבר

זה שיא לAXP 2400.... הכי גבוהה בOCDB של 2400+ זה 2278MHZ...

אל תדאגו אני יגיע גם ל2400 איכשהוא... , אבל תבינו שגם הכרטיס מסך כאן דיי מגביל אותי , הזיכרון מתפקד יפה מאוד! על תיזמונים 8-4-4 וCAS 3.0... למישהו יש רעיון לתיזמונים יותר טובים?

עריכה : המהירות סטוק היא 2000MHZ... אל תשכחו שזה לא המעבד הקלאסי לאוברקלוק...

מערכת ההפעלה שלי נראית ככה כי שמתי StyleXP עם סקין שנקרא Corona... אבל יצא לך תיזמון ממש ממש טוב לשאול אותי את זה!!!!

בידיוק נגמר התוקף של התוכנה הTrail ועכשיו אני עובד בלי הסקין :x בידיוק הרגע... אחרי שהפעלתי את הוינדוס ב2100MHZ בלי שינוי מתח פתאום נגמר התורף , עכשיו אני מחפש SERIAL :x

פורסם

בהצלחה =]

( נו נו נו! לא חוקי.. לך תקנה ;D )

פורסם
  • מחבר

בסדר אין בעיה , תביא ת'כסף.... :o

פורסם

נראה לי שיש לך טעות במפרט, המעבד הזה הוא thorton ולא T-Btred, זה מעבד בעל ליבת בארטון עם חצי קאש. החצי השני רדום, יש מודים שמפעילים אותו, ובדומה לסיפור של הR9800SE, זה לפעמים עובד ולפעמים ממש לא.

אצלי יש AXP2400+ שלא מוכן לעלות בשום מהירותXבאס שגבוהה מ2200 מגהרץ, ואני מכיר מישהו שעם הבארטון עבר בכיף את ה2.5 מגהרץ. לדעתי מעבדי T-BRED AXP2400 גרועים בOC(לא ממש מצאתי הרבה אנשים שעברו את ה2300MHZ עם המעבד הזה :P)

בכל מקרה, OC נחמד ;)

פורסם
  • מחבר

כבר דיברתי איתך בקשר למעבד , הTHORTON כרגע ברגיל מתפקד בידיוק כמו TBRED באותה מהירות ואותם ביצועים וללא יכולות אוברקלוקינג יותר טובות הוא פשוט יותר חדש.... , אני יעשה את המוד כאשר אני ישדרג את המחשב שלי ויהיה לי גיבוי מעבד למחשב הנ"ל...

ואין לי טעות במפרט , ידעתי שזה THORTON ולא TBRED... פשוט אף אחד מהרבה ניובים(וכן אני מדבר אל הניובים ולא לוותיקים ולאלו שבאמת מבינים) כאן לא היה מבין את זה... היו חושבים שזה סתם מעבד אומלל.

פורסם

אני לא רואה שום מטרה לת'רד הזה, בדיוק בשביל זה קיים הדאטאבייס.

פורסם

אני לא רואה שום מטרה לת'רד הזה, בדיוק בשביל זה קיים הדאטאבייס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים