פורסם 2012 ביוני 1013 שנים היי לכולם! יש לי בעיה וגם שאלה... אני באמצע בניית בקר שליטה על מאווררים לבקר יהיו 2 מצבים מצב אחד, השליטה תיעשה על ידי פונציומטרים מצב שני, המאווררים יעברו לשליטת תוכנה דרך הלוח הבעיה-חיברתי מאוורר 3 חוטים ללוח (לא מאוורר מעבד) תוכנת SPEEDFAN מזהה אותו ומציגה את ה RPM אבל כשאני מוריד את האחוזים ב PMW המאוורר לא מוריד מהירות וגם בבדיקה על ידי מכשיר מתח, המתח נשאר קבוע על 11-12V יש לציין שמאוורר המעבד כן נשלט בהצלחה על ידי תוכנה ובביוס האופציה Q-FAN על מצב מאופשר... למישהו יש מושג מה הבעיה? ועכשיו השאלה-האם בחיבור ללוח, בעת שינוי רמת ה PMW מצב החוט השלילי נשאר קבוע ורק מצב חוט החיובי משתנה? אני שואל כי בבקר מאווררים שאני בונה אני רוצה שהמאווררים יחוברו קבוע למינוס דרך המולקס ויהיה כפתור שיעביר את הפלוס או דרך הפוטנציומטרים או דרך הלוח
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים במאווררים של מעבד הרבה פעמים השליטה היא דרך החוט ה 4 - שמעביר אות שליטה מהלוח למאוורר, וה +- מעבירים 12V קבוע גם כשהמאוורר במהירות נמוכה. חלק מהלוחות תומכים רק בשליטה כזאת - אם תחבר מאוורר של 3 חוטים לחיבור של 4, המאוורר פשוט יעבוד אל מקסימום בלי אפשרות שינויבמאווררים אחרים יש שליטה דרך ה + או -, אין חוקיות מיוחדת דרך מי מהם - כדי לבדוק, תנסה לקחת + מהלוח / - מהמולקס וההיפך ותראה מתיי יש שינוי במהירות
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר תודה על התגובה... אבל אני לא מדבר על החיבור 4 חוטים בלוח של המעבד חוץ ממנו יש לי עוד חיבור בלוח למאוורר מארז עם 3 חוטים, ושם הבעיה
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר לפי כל מה שקראתי באתר פה אז כן, חיבורים של שלוש וארבע חוטים נשלטים על ידי הלוח
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים לוחות ישנים מסוימים לא שולטים בכל המאווררים. תבדוק את זה במפרט של הלוח הספציפי
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר נכנסתי למפרט, לא מוזכר שם איזה נשלט ואיזה לא...כנראה שזה לא נשלט כמו שאתה אומר...
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים לא מצאתי בגוגל מידע משמעותי. תבדוק ב BIOS אם ניתן לשנות את זה בהגדרות, ואם אתה מחבר מאוורר שיש לו 3 חוטים אם התוכנות מצליחות לשלוט בו
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר ביוס אין הגדרות לזה... אני אמשיך לחפש מידע אותו מאווררי 3 חוטים... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.