עבור לתוכן

מאוכזב מהSIBIRIA V2

Featured Replies

פורסם

קניתי עכשיו SIBIRA V2 GOLD EDTION.

אין בס בכלל! איפה העומק של הצליל??

האוזניות של TEAC שעלו לי 20 שקל נשמעים יותר טוב .

אולי נפלתי על אוזניות דפוקות??

פורסם

אוו וה .. בדיוק רציתי לקנות אותם , אתה לא ממליץ?

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר. אזניות האלה מעולות. יש לי אותם כבר שנתיים ואיכות השמע מדהים. כמובן אי אפשר להשוות לאזניות מוזיקה אבל בין אזניות גיימינג יש להם בסים בין הטובים.

פורסם

אפילו כשאני מחבר אותם לגלקסי s שלי (בלי מגבר, רק voodoo) הבאסים הם בין הטובים ששמעתי. תבדוק הגדרות במערכת, דרייברים, וחיבורים פיזיים במחשב.

פורסם
  • מחבר

בתשובה לTAOTAO ,רכשתי את האוזניות בגלל הביקורת המהוללת באתר ובגלל ביקורות נוספות באתרי חו"ל שנתנו ציון מצוין לאוזניות האלה אבל הביקורת באתר היוותה גורם מכריע בהחלט כי אני סומך על אנשי הביקורת של HWZONE. אולי בשל העבודה שאוזניות אלה חוברו לכרטיס קול החייתי של אסוס ,אז התוצאה בהתאם וזה אולי קצת מהווה בעייה כי ביננו,נדיר שמישהו מוציא על כ.קול 850 שקל ואולי האוזניות היו צריכות להבדק בחומרה סטנדרטית אשר מהווה אינדיקציה יותר מדויקת ויותר יעילה בשביל המשתמש הממוצע.

עדכון: שאני מחבר את האוזניות לטלפון הסלולרי,הבסים יותר מודגשים ומורגשים באופן משמעותי אבל הווליום נמוך מידיי.

הסרתי דרייבר כ.קול ,התקנתי את הכי עדכני(Real tek hd),הגדרתי את החיבור במחשב כאוזניות וגם ניסיתי להגדיר כקו יציאה בלבד,שיחקתי עם האקולייזר (שאני מאוד אוהב להשתמש בו כי אני חייב צלילים מדוייקים) ופשוט אין מספיק עומק ובס. עליי להדגיש שוב,אוזניות אחרות שקניתי בסופר סל עובדות מצוין ושם יש מספיק בסים.

אולי האוזניות האלה חייבות את התקן כ.קול הUSB של החברה כדי לקבל איכות גבוהה או שפשוט האוזניות "לא נפתחו" כהגדרתכם?

פורסם

בתור אחד שהיה לו את האוזניות האלה מעל שנה - הן חייבות הגברה

בחיבור ישיר ללוח אם כצליל רדוד ביותר, מעורפל מאוד והבאסים מאוד חלשים

כשהן מחוברות למגבר (STX במקרה הזה) הן נפתחות ונשמעות פי כמה וכמה יותר טוב.

פורסם

אתה צריך לחבר אותם ליציאת אוזנייות בכרטיס קול, ולא Line Out. בד"כ יש כאלה ב Front panel.

פורסם

האוזניות נוסו בביקורת גם על כרטיס קול רגיל (מובנה, ALC889A) ונשמעו מצויין גם כן. הבאסים היו דומיננטיים שזה ההפך ממה שאתה מתאר. (ההבדל בינו לבין ה-STX זה במה מפורטת וטבעית יותר עם באס שיותר במקום מאשר משתלט).

ולא, אין לי מושג על מה מדובר אבל הן לא צריכות הגברה בכלל. גם בחיבור לנגנים הווליום והאיכות מספקת.

אולי אתה מחפש באס מאוד משתלט מאשר באס הדוק ונכון? (כמו שיש בביטס והסקולקאנדי למינהם שכולם משום מה אוהבים). באיזה כרטיס קול מדובר?

פורסם

Line out = סיגנל לא מוגבר. אני לא מכיר שום אוזניות (אולי IEM בהתנגדות נמוכה) שישמעו "טוב". גם בנגן נייד יש מגבר מובנה.

פורסם

תקשיב גם אני חשבתי כך שקניתי אותם אבל פתאום נהיה שיוני בסאונד. אם הם ממש חדשות אז תעשה כך: שים רשימת הפעלה של כמה עשרות שירים מיכל הסוגים (טרנסים שקטים אלקטרוני וכל התדרים) כוון את הווליום על גבוה יחסית ותן להם לרוץ ככה יום.

אחרי זה הסאונד נשמע נקי יותר.

אם לא עוזר אז האוזניות דפוקות אולי

פורסם

Line out = סיגנל לא מוגבר. אני לא מכיר שום אוזניות (אולי IEM בהתנגדות נמוכה) שישמעו "טוב". גם בנגן נייד יש מגבר מובנה.

אני אומר טוב במסגרת האפשר, שולל את מה שהוא אומר על "אוזניות של 20 שקל נשמעים טוב יותר, בגלל שניסית עם ה-STX והן צריכות כרטיס קול כזה כדי להשמע טוב".

פורסם

אני לא צ'יטטתי אותך, אם האוזניות מחוברות ל Line out אז התופעה הגיונית. זה מקביל לכך שתחבר אוזניות ישירות ל DAC. מכיוון שלאוזניות אין מגבר פנימי (בניגוד לרמקולים למחשב) צריך לחבר אותם ליציאה מוגברת (יציאת אוזניות).

פורסם
  • מחבר

האוזניות נוסו בביקורת גם על כרטיס קול רגיל (מובנה, ALC889A) ונשמעו מצויין גם כן. הבאסים היו דומיננטיים שזה ההפך ממה שאתה מתאר. (ההבדל בינו לבין ה-STX זה במה מפורטת וטבעית יותר עם באס שיותר במקום מאשר משתלט).

ולא, אין לי מושג על מה מדובר אבל הן לא צריכות הגברה בכלל. גם בחיבור לנגנים הווליום והאיכות מספקת.

אולי אתה מחפש באס מאוד משתלט מאשר באס הדוק ונכון? (כמו שיש בביטס והסקולקאנדי למינהם שכולם משום מה אוהבים). באיזה כרטיס קול מדובר?

אורי,אני לא יודע אם אתה יודע(אני משער שאתה כן יודע) שכ.קול ALC889A הוא אחד "מהכרטיסים" החזקים של רילטק. http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=173

108db SNR לא הולך ברגל. הכרטיסים הסטנדרטים הם לא יותר מ88db SNR.

האסוס כידוע הינו 117db SNR.

האוזניות חוברו כמובן ליציאת האוזניות האחורית(שזה אומר ללא תיווך של חוטים בניגוד ליציאות הקדמיות).

אני עדיין מנסה למצוא פתרון.

פורסם

באיזה לוח מדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים