עבור לתוכן

מיקום סאבוופר בתוך ארונית מתכת?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מערכת רמקולים לחבר ל-HTPC חדש בסלון. משיקולי מקום, אין לי אפשרות לשים סאב על הרצפה מבלי שהוא ממש יבלוט ויפריע, ולכן האפשרות היחידה היא לשים אותו בתוך ארונית מתכת שעליה יושבת ה-TV. רציתי לשאול האם הדבר יפגע משמעותית באיכות הסאונד, או יגרום לרעידות מרעישות?

אם כן, אני מניח שאני אסתכל על אפשרויות של 2 רמקולים בלי סאב.

תודה חברים!

פורסם

בהחלט עשוי להשמע רע. בנוסף אם הסאב מספיק חזק הוא לא רק ישמע רע, הוויברציות אפילו עלולות לגרום לאורך זמן לנזקים לציוד אחר שיהיה מונח על הארונית (להלן - הטלוויזיה).

תשקול רכישת שני רמקולים רציניים יותר שיודעים לרדת יותר נמוך.

סתם מידע שעשוי מאוד לעזור - מה הדרישות שלך (מוזיקה/סרטים/משחקים)? אתה מחפש רמקולים מוגברים או פסיביים (שדורשים מגבר חיצוני)? והכי חשוב - מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

היי פונגימן, תודה על התשובה המהירה.

חשדתי שזה רעיון גרוע :) הדרישות הן בעיקר סרטים וגם קצת מוזיקה, אבל לא מדובר פה באודיופיל חובב מוסיקה קלאסית. אני מחפש רמקולים מוגברים (אין לי רסיבר ולא רוצה להשקיע בזה כרגע). מבחינת תקציב, אני לא ממש יודע - אני מחפש רמקולים שהם good bang for your buck - אני מניח שעד 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

ממליץ לך לקנות כרגע רמקולים מוגברים 2.1 או 5.1

אין לך תקציב בשביל לקבל את מה שאתה רוצה רמקולים טובים יעלו הרבה יותר מ 600 שח זה עוד לפני שהכנסנו את המגבר לתקציב.

רמקולים מוגברים יעשו עבודה טובה יותר בתקציב זול יותר.

או שתשקול יד שנייה אבל אני בספק עם מכורים שם רק מגבר נורמלי במחיר של פחות מ 400 שח ואז נשאר לך 200 שח לרמקולים שזה לא מספיק.

לגבי הסאב לא מומלץ בכלל לשים אותו הבתוך ארונית אתה תפגע באיכות הצליל ועקב הרעידות שלו אתה עלול לגרום נזק למה שנמצא בתוך הארונית ומה שנמצא עליה.

אם אתה חובב סרטים אז תקנה 5.1 מוגברים ויש סיכוי טוב שהישאר לך כסף לכ.קול נחמד.

בזמן הזה תחסוך כסף וכשיהיה לך תקציב גבוהה מספיק כדי "להתפרע" תחזור לפה ואני ושאר חברי הפורום נעזור לך וניתן לך כיוון.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים