פורסם 2012 ביוני 913 שנים בוקר טוב.במחשב שלי (בן 4) נעלם לפתע הסאונד, והמערכת לא מזהה אפילו שהרמקולים מחוברים.יש לי לוח אם GIGABYTE-EP43-DS3, ורמקולים פשוטים מחוברים.האם אני עכשיו צריך לקנות כרטיס קול חיצוני?תודה
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים היי lioryb,לבדיקה ופתרון תקלת הסאונד במחשב, תוכל להיעזר במדריך הבא:http://windows.microsoft.com/he-il/windows/help/no-sound-in-Windows?T1=tab02ליאור
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר תודה, אבל מן הסתם כבר בדקתי את כל אלו.מדובר בכרטיס קול ON-BOARD.פעם כשהייתי מחבר ו/או מנתק משהו, זה היה מקפיץ לי חלון שמשהו חובר/נותק. עכשיו גם זה לא קורה.אם אקנה כרטיס קול חיצוני, האם הוא יעקוף את ה-ONBOARD? או שזה לא יעזור לי ?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים יש לך לוח כמו שלי הכרטיס קול המובנה שלו 7.1 הוא מצויין ככה שאל תקנה סתם כרטיס חיצוני פשוט הם אתה רוצה תשלח הודעה פטי אני יעלה לך את הדרייבר לאתר ותתקין אותו
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר ניסיתי, הסרתי את הדרייבר, הורדתי דרייבר עדכני מהאתר של GIGABYTE, התקנתי מחדש.עדיין אין סאונד. אני מקבל הודעה:The Speaker, Headset or Headphone is unplugged.אני לא משתמש ב-7.1, אלא רק בשקע הירוק. ניסיתי לחבר גם שם וגם בשקע האוזניות הקדמי במארז, גם רמקולים וגם אוזניות, וכלום. לא מזהה חיבור וכמובן גם לא שומעים כלום.יש עוד רעיונות?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים האפשרות האחרונה היא למחוק את הדרייבר עוד פעם, להוריד DRIVER SWEEPER, לכבות את המחשב, להיכנס למצב בטוח ולנקות את השאריות. לאחר מכן להתקין את הדרייבר מחדש.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר טוב, ניסיתי גם את זה. גם זה לא עזר.כשלחצתי על TEST לא שמעתי כלום.הוא מזהה שיש לו כרטיס קול, הוא לא מזהה שהרמקולים מחוברים(גם לא המיקרופון).
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים תנסה לנקות את החיבורים, יכול להיות שנכנס אבק והוא מפריע למגעים (קרה לי פעם). ניסית עם DRIVER SWEEPER?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר כן, ניסיתי עם DRIVER SWEEPER ב-SAFE MODE.ולמה שיכנס אבק למגעים? הרמקולים היו מחוברים כל הזמן. פשוט יום אחד הפסיקו להשמיע קול.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים לפני זה מחקת אותו מהוספה והסרת תכניות של WIN ורק לאחר מכן ניקית שאריות במצב בטוח?אמרתי לך זה קרה לי (כן זה נשמע מוזר, אבל אין לך מה להפסיד).
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר עשיתי הסרה של ה-DRIVER, מתוך ה-CONTROL PANEL, ואח"F עברתי ל-SAFE MODE והשתמשתי ב-DRIVER SWEEPER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.