פורסם 2004 בינואר 721 שנים אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA)Motherboard PropertiesMotherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850Motherboard NameIntel Garibaldi D850GBFront Side Bus PropertiesBus TypeIntel NetBurstBus Width64-bitReal Clock100 MHz (QDR)Effective Clock400 MHzBandwidth3200 MB/sMemory Bus PropertiesBus TypeDual RDRAMBus Width16-bitReal Clock400 MHz (DDR)Effective Clock800 MHzBandwidth3200 MB/sMotherboard Physical InfoCPU Sockets/Slots1Expansion Slots5 PCI, 1 AGPRAM Slots4 RIMMForm FactorATXMotherboard Chipseti850Motherboard ManufacturerCompany NameIntel CorporationProduct Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htmBIOS Downloadhttp://www.intel.com/design/motherbd/genbios.htmואלו פרטי המעבד שלי:CPU PropertiesCPU TypeIntel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400)CPU AliasP68, Willamette, A80528CPU SteppingB2Original Clock1500 MHzL1 Trace Cache12K InstructionsL1 Data Cache8 KBL2 Cache256 KB (On-Die, ATC, Full-Speed)CPU Physical InfoPackage Type423 Pin PGAPackage Size5.34 cm x 5.34 cmTransistors42 millionProcess Technology6M, 0.18 um, CMOSDie Size217 mm2Core Voltage1.70 - 1.75 VI/O Voltage1.70 - 1.75 VTypical Power48.9 - 71.8 W (depending on clock speed)Maximum Power66 - 96 W (depending on clock speed)CPU ManufacturerCompany NameIntel CorporationProduct Informationhttp://www.intel.com/products/browse/processor.htmCPU UtilizationCPU #18 %עכשיו עשיתי בדיקה בPRIME 95 של שעה והטמפרטורות היומעבד-51לוח-38יש לי את הקרור הסטנדרטי מה שמגיעה עם המחשב חוץ מזה לא עשיתי עוד איוורור או משהומה אתם חושבים אני יכול לעשות והאם כדאי לי?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים דבר ראשון לפי מה שהראית יש לך לוח אם של אינטל ככה שאתה לא יכול לעלות איתו את הבאס..דבר שני הטמפ' ממש גבוהות.. בדקת באמת בביוס וזה מה שהוא הציג ? אם כן תנסה לסדר כבלים בפנים אני מאמין גם שאתה עם הקירור שקיבלת מאינטל אולי תשקול אחד חדש..
פורסם 2004 בינואר 721 שנים בביוס שלו אין תצוגה של טמפ' , אז הוא יצטרך להיסתמך על הקריאות של התוכנות.תנקה את הגוף קירור מאבק, המינימום הוא מאוורר מקדימה (מכניס אויר) ומאוורר מאחורה (מוציא אויר).חוץ מזה, אין לך שום אפשרות לOC חוץ מהכרטיס מסך..
פורסם 2004 בינואר 721 שנים תראה הוא עם קירור סטנדרט ויש מצב שהמעבד שלו בטכנולוגיית 0.18 מיקרון ולא 0.13ככה שאחרי שעה ב PRIME95 אני חושב שהטמפרטורות האלה סבירות יחסית למצב שלוכמובן שלדאוג לקירור יותר רציני לפני אוברקלוקינג זה מרכיב חשובבקשר ללוח אם אני חושב שלא תוכל לעשות אוברקלוקינג אני לא סגור על זה כי אני לא מבין בלוחות אינטל ולא יודע מה חדש ומה ישן אבל לצאת מנקודה שקנית את הלוח והמעבד ביחד אז זה לוח ישן אז כנראה שלא יתאפשר לך אוברקלוקינג..
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר אוף זה דבר מטומטם כאילו מה אז זהו נתקעתי אי אפשר לעשות...?איזה חרא זה וגם מה בכלל יעזור לי אובר לכרטיס מסך מה זה ייתן לי?וגם אם אני לא יכול לעשות אובר למעבד אז למה בכלחל לעשות קרור?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר תראה הוא עם קירור סטנדרט ויש מצב שהמעבד שלו בטכנולוגיית 0.18 מיקרון ולא 0.13ככה שאחרי שעה ב PRIME95 אני חושב שהטמפרטורות האלה סבירות יחסית למצב שלוכמובן שלדאוג לקירור יותר רציני לפני אוברקלוקינג זה מרכיב חשובבקשר ללוח אם אני חושב שלא תוכל לעשות אוברקלוקינג אני לא סגור על זה כי אני לא מבין בלוחות אינטל ולא יודע מה חדש ומה ישן אבל לצאת מנקודה שקנית את הלוח והמעבד ביחד אז זה לוח ישן אז כנראה שלא יתאפשר לך אוברקלוקינג..אכן קניתי אותם לפני חצי שנה או יותר
פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני חושב שההיגיון של אינטל היה שהם לא רוצים שתעשה אובר למעבד שלהם (דהה...) ובגלל זה הם לא יתנו לך אופציה בלוחות שלהם..בקשר לכרטיס מסך, זה תלוי בכרטיסאצל חבר שלי למשל FX5200 הוא הצליח להעלות את הזכרון והמעבד הגראפי ברמה שיכולה לשנות משהווהוא מרוצה מזה..אני עם MX440 לא הייתי יכול להעלות את המהירויות הרבה כי הכרטיס לא עמד בזה, ובגלל זה גם האובר לא כל כך הראה תוצאות מרהיבות לעין (חוץ מעוד כמה נקודות בבנצ'מרק)
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר אני חושב שההיגיון של אינטל היה שהם לא רוצים שתעשה אובר למעבד שלהם (דהה...) ובגלל זה הם לא יתנו לך אופציה בלוחות שלהם..בקשר לכרטיס מסך, זה תלוי בכרטיסאצל חבר שלי למשל FX5200 הוא הצליח להעלות את הזכרון והמעבד הגראפי ברמה שיכולה לשנות משהווהוא מרוצה מזה..אני עם MX440 לא הייתי יכול להעלות את המהירויות הרבה כי הכרטיס לא עמד בזה, ובגלל זה גם האובר לא כל כך הראה תוצאות מרהיבות לעין (חוץ מעוד כמה נקודות בבנצ'מרק)יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 כדאי לי לעשות לו אובר?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים פנטיום 1 700 ? לא שמעתי על כזה דבר.. בטח התבלבלת וזה פנטיום 2...ובקשר לג'יפורס גם אם תעשה אתה לא תרגיש הבדלים וגם לא בבנצ'מרקים (כמעט) וזה כבר מניסיון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.