עבור לתוכן

אוזניות למחשב גיימינג + מוזיקה + סרטים

Featured Replies

פורסם

התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב.

השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה)

כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח.

אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'.

מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB?

שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח?

*אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות- עד 500 (כנראה הסיבריה V2 USB), עד 600 ועד 700!

תודה מראש (:

פורסם

SRH440 \ SENNHEISER HD429

שני דגמים שנותנים תמורה טובה למחיר, זמינים בKSP.

פורסם
  • מחבר

הן משלבות גיימינג ומוזיקה בצורה הטובה ביותר?

או שעדיף לקחת את ה-

CHARASIS?

פורסם

הדעה הרווחת בקהילה היא שאוזניות "גיימינג" הן לא יותר מגימיק שיווקי שבהחלט לא שווה את הכסף.

אני הייתי לוקח את אחת מאלו שהצעתי לך בלי לחשוב פעמים, לשתי החברות יש מוניטין מצויין בתחום האודיו, ועל שתיהן יש ביקורות משבחות שנכתבו ע"י אנשים שמבינים בנושא ולא סתם מסקרי ציוד היקפי שאוזניות כמו siberia V2 הן האוזניות היחידות שהם שמעו במחיר של מעל 100 ש"ח....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים