פורסם 2004 בינואר 721 שנים אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקהואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקולייםאז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים
פורסם 2004 בינואר 821 שנים שמע, זה מאוד תלוי בצרכים שלך.אם אתה מעדיף שהם ישמשו למוזיקה אז עדיף מערכת 2.1 (ATP3) מעולים בטירוף.ואם אתה מעדיף בכיוון של משחקים אז קח איזו מערכת 4.1 איכותית שתענה על צרכייך!ההקפצות אסורות לחלוטין, תלמד להבא!
פורסם 2004 בינואר 821 שנים סורי על ההקפצה אבל לא הגיבו בנתיים וזה מאוד מאוד חשוב לי ... :-[אם אתה יודע שזה אסור ויינעל אז למה להקפיץ?אם מישהו יודע את התשובה הוא יענה לך, גם אם הת'רד לא בראש הדף.מכיוון שאתה חדש הפעם רק אזהיר אותך - אבל פעם הבאה יינעל ללא אזהרה.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מה התקציב שלך בכלל?אולי אפשר למצוא לך מערכת 4.1 ספיק איכותית גם למוזיקה וגם למשחקים
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר תקציבי הוא בסביבות ה400אולם עם תשובתכם תהיה הATP 3אז אני אחכה עוד קצת ואחסוך עוד טיפה כדי להשיג את ההפרש
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר מוזיקה כמובןאבל אני גם משחק הרבהוכמו שאמרתי זה יהיה סבבה עם אני אוכל לשחק עם כול האפקטים הקוליים למינהם
פורסם 2004 בינואר 821 שנים תקשיב, אתה תהנה ממוסיקה עם שניהם ותהנה ממשחקים עם שניהם, תחליט ממה אתה רוצה להנות יותר.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר אבל רק עם ה4.1 אני יוכל לשחק במשחקים עם אפקטים לא ?או שזה לא משמעותי אפילו ?ותודה לכל העונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.