פורסם 2012 ביוני 813 שנים שלום!ברצוני לשדרג את המחשב וגם את הקירור למעבד.הקירור הזה תופס מקום רב. השאלה אם יכנס למארזcoolermaster haf -xלפי הנתונים הוא אמור אך האם זה גם תלוי בשאר הרכיבים?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מבחינת המארז יכנס.אצלי ב CM 690 II נכנס.אבל צריך להיסתכל על זיכרונות, כי יכול להיות שזכרונות עם פרופיל גבוה תיהיה בעיה.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר מבחינת המארז יכנס.אצלי ב CM 690 II נכנס.אבל צריך להיסתכל על זיכרונות, כי יכול להיות שזכרונות עם פרופיל גבוה תיהיה בעיה.[/quotאלה הזכרונות שרכשתי .דומני שהפרופיל שלהם סטנדרטי .לא?י הם www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803732
פורסם 2012 ביוני 813 שנים הם יחסית גבוהים.יכולה להיות בעיה, אין פה משהו מדויק לכן אני לא יכול להגיד לך בוודאות.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים תמיד אפשר להזיז את המאוורר ואם קנית קיט של שני סטיקים אז אפשר להזיז אותם לסלוטים הרחוקים יותר..פתרונות לא חסר..
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר תודה. היות ועדיין לא רכשתי אותו אבקש מהחנות שמתקינה שהטכנאי יבדוק אם זה ניכנס ורק אז אקנה את הקירור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.