פורסם 2012 ביוני 713 שנים תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי,מפרט: מעבד אינטל I5 2500K4X2GB 1600 MUSHKINGA-Z68X-UD3H-B3ספק 650W6850 ASUS V2 GPUINTEL 180GB 520 SSDHITACHI 1T HDDSEAGATE 0.5T HDDלאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה.רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז)או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה.נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגילאין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות.אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי.תודה.אנטון.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים לדעתי נסה לפרק את הכל ותשאיר רק את הקשיח מעבד וזכרונות תוודא שהכל באמת במקום שלו {החיבורים של ההדלקה. הלוח,...הכל...} ותראה אם זה עדיין קורה אם כן יתכן שזה באמת הלוח
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מה זה ניסיון החלפת רכיב? מה ניסית בדיוק לעשות?ניסית לבדוק את הרכיבים ביחד כשהם לא נמצאים במארז?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר כן, ניסיתי להחליף כרטיס מסך מ-6850 ל-6950אבל כשאני מכניס את הכרטיס החדש המחשב לא נדלק (לא מגיב בכלל)וכשאני מחזיר את הכרטיס הישן הוא גם לא נדלק.המחשב נדלק רק אחרי כמה שעות מנוחה שאני לא נוגע בו ואז ממשיך לעבוד כרגיל.ניסיתי הדלקה ללא חומרה נוספת, אין הבדל.לא ניסיתי להפעיל מחוץ למארז.נ.ב.דגם הלוח אם Z68X-UD3P-B3 ולא שציינתי מקודם.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים לדעתי יש בעיה בלוח...אבל אני לא יודע בוודאות...תנסה באמת אם יש לך אפשרות לבדוק את החומרה בלי המארז {למרות שאני לא חושב שזאת הבעיה אבל אין לדעת}
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר נכון לעכשיו שלחתי מייל ליצרן,באחד עדכוני הביוס באתר שלהם כתובשיפור "POWER ON ISSUE"יכול להיות שמדובר על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.